Ændringer i Qatar Airways Privelige Club

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways har allerede fået godt fodfæste på det norske markede og selskabet kommer ofte med gode tilbud på både Economy Class og Business Class ud i verden fra Oslo via deres base i Doha. Vi ved, at flere at vores læsere er medlem af Privilege Club, som er Qatars bonusprogram. For nyligt har de indført en del ændringer, som vi her vil gennemgå. 

Ændring i optjening af Qmiles og Qpoints. 
Allerede fra 6. april udsendte Qatar Airways en mail til deres medlemmer om ændringen af optjening af Qmiles for Business Flexi, Economy Flexi, Economy Value og Economy Saver. (Booking klassene C, H, L, V og Q.) Vi har sammenlignet billetklasserne og optjeningen. Alle tal gælder for en tur med Qatar Airways mellem Oslo og Doha.

Qpoints endringer tabell

Som man kan se er optjeningen af bonuspoint øget i 4 bookingklasser, reduceret i 2 og uændret i 3.

For Qpoint, som er de point der giver statusniveau, er det helt modsat. 5 bookingklasser har fået reduceret optjening. Kun 3 er blevet øget og en enkelt forbliver uændret.

Ændring af minimumsoptjening
Fra 1. juli annoncerede Qatar, at de øger minimumsoptjeningen for de korteste ruter fra 300 til 500 Qmiles.

Ændring af statusopretholdelse.
Derudover blev det annonceret, at det skal være lettere at opretholde status i Privilege Club. Det medfører, at der er brug for færre point for at genkvalificere sig end for at opnå status første gang.

Q priv cl requal

Som man kan se udfra tabellen, så kræves der 15 Qpoints færre for at rekvalificere sig til Silver status, 30 Qpoints færre for guld og 60 færre for Platinium.

Ændring af betingelser ved opgradering for point. 

Den sidste ændring, vi tager med i denne omgang er, at de billigste Economy Class billetter ikke længere kan opgraderes til Business Class for point. Dette gælder for klasserne T, O og W. Tabellen nedenfor viser hvor mange point, der kræves for en opgradering af en enkeltbillet mellem Oslo og Doha.

Qmiles upgrade

Vi gør opmærksom på, at Qatar ikke tilbyder First Class mellem Oslo og Doha men giver her et eksempel på, hvordan forholdet vil være på andre ruter, hvor første klasse tilbydes.

Guide til Qatar Airways Privilege Club
Vi har allerede tidligere lavet en Guide til Privilege Club her på InsideFlyer. Denne er nu opdateret med disse nye ændringer. Du finder hele guiden på dette link

 

Oprindeligt skrevet af Erling for Insideflyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *