Anmeldelse: Clarion Collection Hotel Aurora

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til en forlænget weekend i Tromsø med min søn, havde jeg booket tre nætter på Clarion Collection Hotel Aurora. Hotellet blev primært valgt på grund af den centrale beliggenhed, men også fordi jeg fik god værdi for pengene.

Nordic Choice hotel kæden har fem hoteller i Tromsø. Alle centralt beliggende. Mit valg faldt på Aurora fordi jeg her, ud over god beliggenhed og morgenmad, også fik aftensmad med i værelsesprisen.

Beliggenhed

Hotellet er som tidligere nævnt centralt placeret i Tromsø. Få meter fra havnefronten og i kort gå afstand til en lang rækker restauranter, cafeer og butikker. Byens akvarie nås på gåben på 10 minutter.

Tromsø lufthavn ligger cirka 10 minutters kørsel væk. Der er busafgange mellem byen og lufthavnen, afstemt alle flyankomster og -afgange. Rejser I to eller tre personer sammen kan det fint betale sig at tage en taxa fra og til lufthavnen.

Check-in

Den venlige receptionist klarede indtjekning hurtigt og selvom vi ankom til hotellet allerede ved frokosttid, kunne vi få nøglerne til vores værelse med det samme.

Vi fik forklaret hvornår der serveres morgenmad, Fika og aftensmad.

Lobbyen. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Værelset

Jeg havde booket et Standard værelse, men klikket i en boks der indikerede, at jeg ønskede en bedre værelseskategori hvis muligt ved indtjekning. Det resulterede i at jeg fik udleveret nøgler til et Superior værelse.

Standard og Superior værelser har samme størrelse – cirka 20 kvm. – men Superior værelserne har i modsætning til Standard værelserne to lænestole og et sofabord. Set i bakspejlet, skulle jeg ikke have budt ind på en opgradering. Jeg synes ikke det var pengene værd (dkr. 462 for tre nætter).

Vær opmærksom på, at vestvendte værelser vender ud mod en ret trafikeret vej, og særligt værelser på 2. og 3. etage lider derfor under en del tung trafikstøj fra bl.a. bybusser. På hotellets hjemmeside beskrives denne udsigt som “ud mod baghaven”. Det er lidt af en strammning: Man kigger direkte over på en fem etagers ejendom og ned på føromtalte vej.

Værelset har de faciliteter du har brug for: En komfortabel seng, skrivebord, mange strømstik, fladskærms-tv, køleskab (dog ikke i alle værelser!), en el-kedel samt strygejern og -bræt.

Til gengæld savner jeg i den grad noget loftsbelysning. Værelset fremstår ret mørkt og med de lamper der er til rådighed er det meget svært at lyse det ordentligt op.

Badeværelset er ikke kæmpestort, men fungerer fint. Et stort spejl øger rumfølelsen.

Vores værelse, og hotellet som helhed, fremstod rent, men en smule slidt.

Restaurant og mad

Morgenmadsbuffeten er god og ganske omfattende. Hver morgen serveres der flere slags æg, pølser, bacon, friskbagte boller, croissanter, frisk frugt og en række forskellige slags ost. For blot at nævne en del af udvalget. Kaffen kommer fra en automat.

For et a-menneske som mig, er det dog decideret irriterende, at morgenmad i weekenden først serveres fra kl. 08.00 til kl. 11.00! Det gør det faktisk svært, at nå en bid morgenmad hvis man skal på en tur med tidlig afgang. I hverdage serveres morgenmad fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Hver eftermiddag serveres der desuden gratis Fika – hjemmebagt kage og kaffe. Egentlig er det et svensk koncept, men som vi fik at vide i forbindelse med indtjekning: “I danskere elsker det jo også”!

Aftensmaden var inkluderet i vores ophold og bestod af en simple, men fin buffet. Menuen skiftede fra dag til dag og derudover var der altid tre salater at vælge i mellem.

Faciliteter

Overalt på hotellet har du adgang til stabilt og velfungerende WIFI. Min søn havde ingen problemer med at streame Netflix når vi holdt en pause fra de mange indtryk.

Motionsrummet på femte sal har en flot udsigt ud over havnen og fjeldene på den anden side af fjorden. I rummet findes bl.a. to løbebånd, en motionscykel og forskellige vægte. I forbindelse med motionsrummet er der også en sauna – også med fin udsigt ud over havnen.

Lige udenfor motionsrummet findes hotellets jacuzzi og det er en lidt spøjs oplevelse at løbe en tur på løbebåndet mens andre gæster sidder og daser i jacuzzien.

Service niveau

Alle vi var i kontakt med på hotellet under vores ophold var smilende og servicemindede. Vi følte os velkomne og det må være målet for alle hoteller.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenhed.
- God morgenmadsbuffet.
- Smilende og servicemindet personale.
- Value for money.
- Velfungerende WIFI.

Cons

- Først morgenmad fra kl. 08.00 i weekenden.
- Hotellet fremstår en smule slidt.
- Trafikstøj på vestvendte værelser.

Service

Lokation

Værelse

Features

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

På trods af sen morgenmad i weekenden og en lidt slidt fremtoning hist og her, så var jeg stadig så glad for mit ophold, at jeg gerne booker Clarion Collection Hotel Aurora igen til mit næste Tromsø-eventyr.

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *