Anmeldelse: Copenhagen Island

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For nylig bragte vi en artikel der omhandlede loyalitetsprogrammet hos Arp Hansen Hotel Group. Jeg har af flere omgange haft fornøjelsen af, at tilbringe tid på et af kædens hoteller, Copenhagen Island. Senest er det blevet til en weekendtur med min bedre halvdel.

Hotellet er bygget i 2006, er designet af Kim Utzon Arkitekter og byder på 326 værelser.

Udsigten fra mit værelse
Udsigten fra mit værelse

Beliggenhed

Hotellet ligger, som navnet afslører, lige ud til vandet ved Kalvebod Brygge centralt i København. Ved siden af hotellet ligger shoppingcentret Fisketorvet, på den anden side af vandet Islands Brygge, og i modsat retning Dybbølsbro og tilhørende S-togs station. Fortsætter man over Dybbølsbro kan man ikke undgå at finde en række gode cafeer og restauranter. Både i Dybbølsgade, men i særdeleshed også i nærliggende Kødbyen.

Check-in

Man mødes altid med et smil på hotellet og check-in tager ikke mange minutter. På denne tur var jeg i bil, så jeg fik udleveret et P-kort, gældende til en række P-pladser lige foran hotellet. Dette betales der dog for (mener det er dkr. 150 per nat).

Mit værelse
Mit værelse

Værelset

Værelserne på Copenhagen Island er ikke store, men  booker man et værelse ud mod vandet og eventuelt med balkon, så er alt godt.

Der tilbydes fire værelseskategorier:

  • Standard med byudsigt
  • Superior som er lidt større end Standard og har udsigt til vandet
  • Executive som alle har balkon og udsigt til vandet
  • Junior Suite som ligger øverst og har panorama udsigt ud over vandet og byen

Under dette ophold boede jeg på et Executive værelse på anden etage, så jeg havde et fint kig ud over vandet. Balkonen er dog ikke meget værd i januar måned!

Værelset er ganske veludstyret, i det man har det obligatoriske fladskærms-TV, men også et lille skrivebord, telefon, minibar, elkeddel og gratis the/kaffe, strygejern og -bræt samt værdiboks.

Sengen er efter min smag rigtig god og giver en god nats søvn!

På badeværelset findes sæbe og shampo fra Karmameju, en hårtørrer, badekåber og futter samt et badekar med bruser.

Amenities
Amenities

 

Badeværelset
Badeværelset

Restaurant/bar

Hotellets eneste restaurant, The Harbour, serverer en omfattende morgenmadsbuffet. Vi er i Danmark, så pandekager og vafler er ikke en del af udvalget, og special kaffe betaler man for (dkr. 40). Men ellers er der ikke en finger at sætte på buffeten. Man kan vælge alt i frugt, røræg, bacon, wienerbrød og forskelligt friskbagt brød (også en del bagt på surdej) og meget andet. Almindelig kaffe, the og forskellige juices kan også frit indtages.

Faciliteter

Jeg ved at hotellet har et nyrenoveret fitnessrum, men jeg har desværre aldrig set det (jeg foretrækker en løbetur).

Det er muligt at leje cykler på hotellet, hvilket er mest oplagt om sommeren!

Overalt på hotellet er der gratis og velfungerende WIFI.

Udsigten ud over Københavns havn
Udsigten ud over Københavns havn

Serviceniveau

Personalet er virkelig servicemindede og smilende og virker oprigtige i deres interaktion med gæsterne.
Under dette ophold var der noget bøvl med en lampe på mit værelse. Jeg nævnte det overfor en ansat i receptionen, som straks noterede fejlen og kvitterede med et “Tusind tak fordi du gjorde os opmærksom på det. Jeg håber ikke det har været til for stor gene under dit ophold”. Sådan!

Overblik

Pros

+ Personalet
+ Morgenmadsbuffeten
+ Værelserne med "havudsigt"

Cons

- Værelserne er lidt små
- For nogle kan beliggenheden trække ned

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Jeg er aldrig skuffet når jeg forlader Copenhagen Island. Jeg kan godt lide beliggenheden, da jeg nemt kan nå forskellige områder af byen. Personalet er fremragende og morgenmadsbuffeten er solid. Værelserne er lidt små, men jeg holder utroligt meget af værelserne med balkon og udsigt ud over Københavns havn!

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *