Valentins tilbud fra Arp-Hansen Hotel Group

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Valentinsdag og ugerne op til byder traditionelt på mange kampagner og tilbud fra hotellerne. I år er ingen undtagelse og Arp-Hansen hotelkæden er nu på banen med et godt tilbud på deres 4-stjernede Island Copenhagen.

Hvis kombinationen af et 4-stjernet hotel og vandudsigt lyder lokkende, så er dette tilbud helt klart noget for dig. Island Copenhagen er et oplagt udgangspunkt for gå- eller løbeturer i området omkring Islands Brygge og Amager Fælled. Vesterbro og Kødbyen er blot 5-10 minutters gang væk.

Attraktivt Valentins tilbud

Frem til 14. februar 2021 kan du bestille ophold på hotellet til en fra-pris på dkr. 395 per person og nat. Prisen inkluderer:

 • Ophold i et Superior værelse med vandudsigt
 • Morgenmad
 • En flaske cava på værelset ved ankomst til hotellet

En særlig god detalje ved dette tilbud er, at du kan bestille ophold helt frem til 24. oktober 2021. Med lidt held kan du altså også bestille et ophold til når hovedstaden forhåbentlig åbner mere op. Der tages forbehold for udsolgte dage.

Fotokredit: Arp-Hansen Hotel Group.

Du kan booke et eller flere ophold via dette link. Du finder kampagneprisen under “Superior værelse”. Tilbuddet står desuden anført som “AHHG Nyhedsbrev, Særtilbud fra nyhedsbrev: Inkl. morgenmad og cava”.

Som det efterhånden er blevet normen under corona-krisen, så kan du gratis ændre eller annullerer dit ophold helt frem til kl. 12.00 på ankomstdagen.

Kilde og fotokredit: Arp-Hansen Hotel Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Carl Erik Larsen siger

   Hej OFFlyer.
   Beklager, jeg har netop opdateret artiklen med bl.a. et link.
   Jeg håber du finder nogle datoer der passer dig.
   Mvh.
   InsiderFlyer

   • Offlyer siger

    Tak.
    Har søgt adskillige datoer, på tværs af måneder og ugedage. Kan ikke finde noget der ligner ovenstående. Jo til ca 550kr per person. Måske et meget snævert udbud

    • Carl Erik Larsen siger

     Jeg har netop søgt på forskellige datoer og kan godt se, at det virker som om at kampagnen er forsvundet. Jeg ved ikke om det hænger sammen med, at der nu også køres kampagne på to andre af kædens hoteller (mere følger her på siden i morgen).

    • Carl Erik Larsen siger

     Nu skulle der være hul igennem. Jeg kan finde kampagneprisen på bl.a. disse datoer: 19-21/3 + 19-21/5.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *