Anmeldelse: dnta Lounge Singapore Changi Terminal 3

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Terminal 3 i Changi Airport er hjemsted for Singapore Airlines med deres SilverKris og SilverKris Gold lounger. Passagerer, som ikke rejser med StarAlliance eller har mindst et guldkort, har adgang til andre lounges. Et eksempel er dnta loungen, hvor Priority Pass, Diners og Loungebuddy giver adgang.

Efter paskontrollen, gå til venstre, en etage op og dnta loungen ligger for enden.

I receptionen fik jeg en varm velkomst. Til højre er det største område i loungen med en buffet og nogle sidepladser i den modsatte ende. Der er også en række private rum, som kan reserveres af First Class passagerer. Under mit besøg var de ikke optaget og kunne frit benyttes. Der var masse af powerplugs, men WiFi hastigheden trænger til at blive forbedret.

This slideshow requires JavaScript.

Udbuddet af mad er i orden – en række sandwiches, satay, nogle varme retter, instant suppe og salater. Der er et køleskab med et udvalg af sodavand og øl. Vand kan skænkes fra store flasker. Da sikkerhedskontrollen i Singapore er ved gaten, kan man ikke tage en flaske med ombord. Der er ligeledes en sodadispenser og en kaffemaskine, foruden et udvalg af flasker med vin og spiritus.

This slideshow requires JavaScript.

Til venstre for receptionen finder man et læseområde sammen med toiletter og brusere. De var meget pænde.

Hvis man skal flyve fra Singapore, så er det en udmærket lounge, hvor man kan hvile sig og tage lidt at spise og drikke.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.co.uk

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Brusere

Udvalg af drikekvarer

Cons

Det store rum var lidt tæt pakket
Internethastigheden

Atmosfære

Service

Plads

Faciliteter

Mad og drikke

Generel Vurdering

Konklusion

En simpel, men udmærket lounge. Pænt udvalg af mad. Møblementet trænger til en lille opgradering. Brusefaciliteterne så ud som et godt sted at blive frisket lidt op under en mellemlanding. Jeg foretrækker denne lounge fremfor KrisFlyer Gold loungen.

3.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *