Anmeldelse: Hotel Pan Pacific Perth

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I forbindelse med en rejse til Perth havde jeg fornøjelsen af, at bo fem nætter på Pan Pacific Perth. Jeg var glad for det overordnet høje serviceniveau og hotellets beliggenhed.

Pan Pacific Hotels Group står bag to brands, Pan Pacific og PARKROYAL, som tilbyder en række upscale hoteller i blandt andet Australien, Canada og Asien. Der åbner også et Pan Pacific hotel i London i 2020.

Beliggenhed

Jeg havde primært valgt dette hotel på grund af beliggenheden. Det er muligt at gå til byens konferencecenter på cirka 15-20 minutter. Og lige nedenfor den bakke hotellet ligger på finder du Langley Park og Swan River. Området indbyder til en løbe- eller cykeltur!

Perth Langley Park . Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Check-in

Jeg ankom til hotellet midt på eftermiddagen og blev mødt af smil og et “Welcome to the Pan Pacific” fra dørmanden og den gode stil fortsatte da jeg nåede receptionsskranken hvor jeg også blev taget pænt imod. Personalet var rolige, venlige og informative.

Receptionen. Fotokredit: Pan Pacific Perth.

Værelset

Rummeligt og med masser af lysindfald må være de ord der bedst beskriver mit Club Room.

Mit værelse var indrettet således, at jeg kom ind i en gang, hvor der lige indenfor døren på højre hånd, var en dør som førte ind til det store og nydelige badeværelse. Her findes en vask, toilet, stor bruseniche og et badekar. Hylderne i badeværelset var udstyret med rigelig mængder af sæbe, cremer, vatpinde, sytøj osv.

Udsigten fra mit Club Room. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Tilbage i gangen er der på højre hånd, når du fortsætter ind mod selve værelset, et stort skabsarrangement med morgenkåbe, futter, strygebræt og -jern, pengeskab og masser af hylder og skuffer.

Bor du i et Club Room har du automatisk morgenmad inkluderet i opholdet og denne kan indtages i hotellets hovedrestaurant eller i Pacific Club Lounge på 7. etage. Her er morgenmads udvalget dog noget mindre og jeg synes helt ærligt ikke, at loungen er så indbydende. Men her er mere ro end i hovedrestauranten som ligger i stueetagen.
Som Club-gæst har du adgang til loungen hele dagen og kan frit forsyne dig med forfriskninger og bl.a. også nyde drinks og snacks alle dage fra 17.30 til 19.30.

En anden fordel ved at have et Club Room er, at du kan benytte to elevatorer dedikeret til gæster i Club Room. Fra lobbyen går du mod de “normale” elevatorer, som findes lige foran indgangen til morgenmadrestauranten, men du kan gå til venstre hvor der står “Executive Lifts”. Under mit ophold på hotellet var der ikke mange der brugte disse elevatorer, så jeg ventede sjældent mere end 30 sekunder på en elevator. Dejligt!

This slideshow requires JavaScript.

Morgenmaden

Hotellets morgenmadsbuffet var en god oplevelse. Udvalget var ganske omfattende og bød blandt andet på de klassiske elementer som friskbagt brød, frisk frugt, friskpresset juice, røræg og ikke mindst muligheden for, at få lavet en ommelet.

Kaffen er egentlig det eneste jeg kan sætte en finger på. Den kom fra en stor automat og var ikke videre interessant.

Der serveres morgenmad allerede fra kl. 06.00 og frem til kl. 10.30.

Buffet. Fotokredit: Pan Pacific Perth.

Faciliteter

Ud over hovedrestauranten, Montereys Brasserie, hvor også morgenmadsbuffetten stilles op, så råder hotellet over en anden restaurant og to barer samt en lille kaffebar hvor det er muligt, at få en frisklavet caffe latte og andre typer specialkaffe.

This slideshow requires JavaScript.

Er du typen som foretrækker et fitnesscenter fremfor en løbetur i lokalområdet, så råder hotellet naturligvis også over et veludstyret fitness-rum. Der findes også en udendørs pool.

Overalt på hotellet er der god og gratis WIFI.

This slideshow requires JavaScript.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Beliggenhed
- Serviceniveau
- Morgenmadsbuffet
- Store værelser (Club Rooms)

Cons

- Lidt sløj kaffe til morgenmaden

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Næste gang jeg er i Perth vil jeg ikke tøve med at bo på dette hotel igen. Alene beliggenheden og det venlige personale er nok til, at hotellet vil være med i mine overvejelser.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *