Anmeldelse: NH Collection Hamburg City

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Valget faldt på NH Collection Hamburg City fordi det er beliggende meget tæt på startområdet til et motionsløb jeg skulle deltage i.

Overordnet fejler beliggenheden nu heller ikke noget: Midt i St. Pauli og i gå-afstand til mange seværdigheder og med mange restauranter, barer og butikker i området.

Ude fra ser hotellet noget kønsløst ud, mens det indenfor er en helt anden oplevelse. Alt er holdt i hvide nuancer, som hist og her brydes af møbler og logoer i NC Collections karakteristiske røde farve.

Den lidt kønsløse facade. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Beliggenhed

Som tidligere nævnt ligger hotellet centralt i St. Pauli.

Få hundrede meter fra hotellet findes bl.a. Hamburg Messecenter, flere U-Bahn stationer, Rindermarkshalle St. Pauli (mad marked) samt fodboldklubben St. Paulis stadion.

Du skal heller ikke gå mange meter for at finde en restaurant, bar eller cafe.

Check-In

Check-in gik let og den unge mand som tjekkede os ind, kunne bekræfte at sen udtjekning (kl. 17.00 hvis ønsket) på afrejsedagen ikke var et problem. Ved bestilling havde hotellet kørt en kampagne med garanteret sen udtjekning inkluderet. Det gav gav dog visse udfordringer under vores ophold. Mere om det senere.

Receptionen. Fotokredit: Carl Erik Larsen.

Værelset

Jeg havde booket en Suite som på dette hotel er på cirka 40kvm og byder på på et kombineret arbejds- og opholdsområde, et soveområde, delvist adskilt fra opholdsrummet samt et lækkert stort badeværelse med bruser.

Ligesom resten af hotellet, er værelset holdt i hvidt, brudt af en knald rød lænestol i opholdsrummet. Jeg følte mig godt tilpas i værelset – det fremstod lyst og luftigt.

Værelset har masser af aflægger plads, et udmærket skrivebord, en lænestol, en sovesofa, adskillige stikkontakter (dog igen USB-stik), minibar, Nespresso-maskine samt fladskærms-TV som kan drejes, så du kan se TV fra sengen eller fra sofaen i opholdsrummet.

Badeværelset er stort og rummer bl.a. en stor bruseniche.

Morgenmad

Morgenmads området, som findes i forlængelse af receptionen, er faktisk ikke kæmpe stort, men under vores ophold var der fin plads uanset hvornår vi passerede forbi.

Udvalget af mad og drikke er absolut godkendt.

Kaffen kommer fra en udmærket automat, mens forskellige slags juice hentes i et anlæg som automatisk sørger for, at juice flaskerne aldrig er tomme. Ret smart.

På mad siden findes forskelligt brød, inklusiv friskbagte croissanter, røræg, bacon, pølser, frisk frugt, en række forskellige oste, müsli og meget andet.

Eneste lille anke er, at man lørdag morgen, var lidt sløve til at få det fulde udvalg ud i buffeten. Først omkring kl. 08.00 var al frugt og brød stillet frem. Til gengæld skal hotellet have ros for, at morgenmadsbuffeten var klar allerede kl. 06.00 søndag morgen, en time tidligere end normalt, så alle de der skulle løbe marathon kunne tanke op.

Faciliteter

Mellem receptionen og morgenmadsområdet findes en lille bar. Det er muligt at nyde sin drink i en lille have bag hotellet.

Kommer du i bil råder hotellet over underjordisk parkering. Vi gav EUR 30 for to nætters ophold. Ganske rimeligt!

På øverste etage findes et lille motionsrum med tilhørende sauna. Den største attraktion her, er næsten den tagterrasse der findes lige uden for motionsrummet.

Overfor receptionen er der indrettet et lille lounge område hvor det også er muligt, gratis, at forsyne sig med frisk frugt, vand, vingummier og cookies.

Personale og serviceniveau

Overordnet set oplevede jeg og mine rejsefæller personalet som utrolig venlige og professionelle. Alle vi mødte under vores ophold, hilste smilende.

Men så var der lige det med sen udtjekning…..

Vores ophold var bestilt som en særlig kampagne med sen udtjekning inkluderet. Helt frem til kl. 17.00 hvis ønsket. Normalt tilbydes sen udtjekning med forbehold for hvor travlt hotellet har, men der var ingen problemer ved check-in om fredagen. Jeg spurgte ind til det flere gange.

Lørdag formiddag modtager jeg så en mail fra hotellet, hvor man oplyser at jeg nu kan tjekke ud online og at dette skal gøres senest kl. 12.00 søndag. Jeg modtager den samme mail søndag morgen. Begge gange må jeg ned i receptionen og genbekræfte min aftale om sen udtjekning. Det bliver ikke mindre irriterende af, at selvsamme mand som tjekkede os ind fredag, nu pludselig intet kan huske om at have bekræftet vores sene udtjekning. Søndag morgen ender vi med et kompromis der hedder, at vi forlader værelset senest kl. 15.30.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Beliggenhed
+ Flotte værelser
+ God og stabil WIFI
+ Godmorgenmadsbuffet

Cons

- Forvirring omkring sen udtjekning

Service

Lokation

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Konklusion

På trods af noget forvirring omkring vores sene udtjekning, så vil jeg ikke tøve med at bo på NH Collection Hamburg City igen. Vores suite var stor og lys, morgenmaden var god og beliggenheden endnu bedre.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *