Anmeldelse: Park Hyatt Hamburg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

 

I forbindelse med en kort arbejdstur til Bourgogne faldt det naturligt at have en overnatning på vejen derned da jeg kørte alene og ikke ville bruge natten på den tyske motorvej.


Jeg havde i længere tid gerne ville prøve den Park Hyatt som ligger i Hamborg og nu var muligheden der, en hurtig søgning på den valgte dato som var på en lørdag og jeg frygtede derfor en noget høj pris på grand af sommersæsonen. Den blev hurtigt manet til jorden da jeg kunne på en kingbed room for €160,00 uden morgenmad dog, her valgte jeg at bruge en af mine resterende club lounge og slap således for at bruge €25 på morgenmaden på hotellets restaurant som er identisk med loungens.

Ankom ca. ved 20:00 tiden og havde på forhånd tjekket nærliggende P-huse ud og vidste derfor at det var temmeligt dyrt og besværligt at finde en P-plads, hotellets valetparkering blev derfor løsningen selvom prisen var €40. I stueetagen ligger der en lille shoppingarkade med et godt udvalg af hvad man nok vil kalde highend butikker, heldigvis kom jeg så sent på aftenen at de havde lukket.

Receptionen ligger på 2. sal på hotellet, checkin forgik hurtigt og professionelt, mit værelse som jeg havde fået lå på hotellets 5 sal og var kunne jeg konstatere en upgrade til en med udsigt og egen terrasse.

  

Værelset var stort og rummeligt, badeværelset var som det skulle være, dog studsede jeg noget over at i brusekabinens var der en bænk hvor man kunne sidde, lidt i vejen når man gerne vil stå op i bruseren.

  

Minibar, arbejdsbord og seng var som forventeligt på en Park Hyatt, intet der kunne sættes hverken en negativ eller positiv finger på. Dog kunne jeg godt have tænkt mig et bedre udvalg af internationale tv stationer på fjernsynet.

Restauranten som hedder Apples på hotellet serverer fine cuisine, af ren og skær dovenskab og lidt i IF embeds medfør valgte jeg at spise der. Ganske fornuftig mad, vinkortet var jeg ikke imponeret over, her var der noget for sommelierer at arbejde med.

 

På samme etage som restauranten ligger der også en bar samt overraskede nok en rygelounge, ved ikke hvordan den var gået igennem Hyatts hovedkvarters nåleøje, ikke at lugten på nogen som helst måde kunne lugtes udenfor loungen.

 

 

I “kælderen” på hotellet ligger pool og fitness området, pool er nærmest altid et must for mig når jeg booker hotel, og Park Hyatt Hamburgs levede bestemt op til mine forventninger, tog en par baner tidligt søndag morgen. Sauna, koldvandsbad og et meget veludstyret fitnessområde.

   

Morgenmaden blev som sagt indtaget i Club Loungen, jeg kunne også have valgt at spise den i restauranten, men valgte at teste loungen. Fremragende udvalg af frugt, marmelader og brød, bestilte en Egg Benedict som kom efter ca. 10 minutter, den ret er næsten altid en god indicator på køkkenets formåen og hvad de kan præstere, her sad den lige i skabet.

Da jeg skulle hjem igen fra Bourgogne tjekkede jeg Hyatt for hvad det ville koste at tage en overnatning på vej hjemad, og om mandagen var prisen eksorbitante €1400,00 for et værelse, dagen efter om tirsdagen var prisen justeret ned til mere normale €250,00 for en overnatning på et standardværelse. Jeg valgte dog at tage hele turen hjem til Danmark i et stræk.

 

Overblik

Pros

Hotellet ligger centralt i Hamborg og meget tæt på hovedbanegården.
God restaurant og for dem der ryger er der rygelounge.
Pool og fitnesscenter er i topkvalitet

Cons

Beliggenheden kunne være bedre, bygningen ligger lidt klemt inde mellem andre bygninger og der er ikke nogen rigtig god udsigt.
Vinkortet i restauranten kunne være bedre, specielt de vine de servere på glas.
Parkering, her er du hvis du kommer med bil tvunget til at betale enten hotellet for valet, eller et dyrt P-hus i nærheden.

Service

Lokation

Værelse

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Meget fornuftigt prissat hotel som ligger ca. 15 min væk fra motorvejen så oplagt at tage det på vej ned igennem Tyskland. Søndag morgen er der ikke meget trafik så der kan man virkelig få lagt nogle kilometer bag sig.
Absolut et hotel som jeg vil bruge næste gang turen går til Hamborg.

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *