Bombardier tilføjer en flytype til CRJ familien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bombardier har valgt at anerkende at deres regionale jetfly er for trange, og introducerer nu en ny type som gør op med dette.

I et marked med stigende mængder kabinebagage, en forventning om en effektiv rejse og større efterspørgsel efter premium produkter, har Bombardier måtte sande at deres CRJ-serie ikke kan følge med. Derfor introducerer de nu en gentænkt 50 personers CRJ-model, som de kalder CRJ-550.

Flyet bygger på kroppen af den velkendte CRJ-700, et regionalt jetfly som blandt andet er blevet fløjet med af SAS. Denne model har dog kun 50 sæder ombord, om man har derfor meget bedre plads til at give passagerer komfort ombord. Det gør man i form af større sæder, bedre benplads, bagageopbevaring fra gulv til loft i midten af kabinen og mulighed for minibar til Business Class forrest.

Især bagageopbevaringen bliver revolutionerede, da den vil sparre både flyselskaber og passagerer tid, da der nu reelt bliver plads til at have håndbagagen ombord, og ikke i bagagerummet hvilket lige nu er løsningen i mange tilfælde med CRJ-200 og CRJ 700 flyene.

United modtager det første til sommer

Til sommer modtager det amerikanske flyselskab United, deres første fly af denne type. Flytypen passer helt ideelt til deres rutenetværk, hvor de forbinder mange mindre lufthavne med deres store “hubs” hvorfra der går fly på tværs af USA og til oversøiske destinationer.

Flyselskabet vælger at konfigurere flyet med 10 Business Class sæder, 20 Premium Economy sæder og 20 Economy sæder. Hermed bliver der en del premiumsæder ombord, som vil give passagererne mulighed for at flyve i komfort selv på de kortere ruter.

På Business Class vælger de at installere en self-service bar, og der bliver også installeret internet på flyene.

Dette er virkelig noget der hæver standarderne for markedet, og vi glæder os til at se hvorvidt det bliver et fly vi også kommer til at se i Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *