Bose QC25 er nu lanceret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bose QC25 er nu lanceret som Bonusfeber for en uges tid siden kunne afsløre som det første medie i verden, da vi havde fundet en video af netop de nye hovedtelefoner fra et australsk medie bureau.

Læs historien om lækket af Bose QC25 her

De nye Bose QC25, eller Bose QuietComfort 25 som de reelt hedder, har et helt nyt design, som kombinerer bedre støjreduktion og lydkvalitet med et nyt, unikt udseende og fleksibel profil. De erstatter de legendariske QC15 hovedtelefoner og vil være tilgængelige fra september 2014.

Prisen for dette headset er ifølge hvad vi har fået oplyst på det samme startniveau, som da de nuværende Bose QC15 kom frem. De lå i starten med en vejledende udsalgspris på dkk 2.499,-, men kan nu findes til under dkk 1.900,-. De kan dog fås i USA for mindre, alt efter hvilken “sales tax” der er tale om i den enkelte stat man køber det i. Det samme gælder for de nye Bose QC25 som det kan betale sig at købe i USA om man kommer der forbi.

Selve designet har vi i vores tidligere artikel vist men Bose har været flinke at sende lidt andre billeder med ud som viser hvordan hovedtelefonerne ser ud. De kan fås indtil videre i sorte eller hvide.

This slideshow requires JavaScript.

Bonusfeber kommer snart tilbage med en test af disse nye Bose hovedtelefoner og håber at kunne bekræfte Boses Sean Garrett som udtaler:

We improved nearly every dimension – greater noise reduction, lifelike audio, a striking new profile and styles, and a new earcup pivot to fold up smaller than ever.

Vi mener også at designet er blevet større og derfor er stærk influreret af mærket Beats – uden dette dog var noget som Bose ville bekræfte.

Skriv gerne en kommentar om I skal ud og købe denne model eller hvad jeres umiddelbare holdninger er til dette nye produkt.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *