British Airways fjerner deres Elemis Spa fra loungerne

British Airways Elemis Spa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I starten af corona pandemien lukkede adgangen til Elemis Spa delen af British Airways loungerne ned og det var allerede der et uafklaret spørgsmål om de ville åbne op igen. Nu ved vi at det ikke er tilfældet – Elemis Spa genåbner ikke.

Eftersom corona pandemien har trukket væsentlig længere ud end de fleste havde forventet i starten af marts måned sidste år, så begynder vi at se at flyselskaberne fjerner fordele fra deres bedst betalende kunder. Om det er folk der rejser enkelte turer på Business Class (eller First Class) eller blot har høj status, så er flere fordele fjernet med argumentet at økonomien er presset. Dette er naturligt og det er ikke centrale ting omkring selve rejsen.

I British Airways tilfældet, så er det en gratis mulighed for at få ting som massage i en stol og en gang ansigtsbehandling. Det var en unik ting, som British Airways tilbød, og når dette er væk fjernes endnu en fordel, som kunderne vil tage til efteretning.

En massagestol og en gang ansigtmassage er ganske lækkert efter en lang natteflyvning til London. Foto: Henrik Olsen

Elemis Spa var en mulighed i enten London Heathrow eller New York. I London Heathrow var det i loungerne i Terminal 5 South, Terminal 5 B og i Terminal 3 og i ankomsthallen.

Det overraskende er at det lukker helt ned og ikke at British Airways forsøger at tilpasse konceptet – måske med et mindre beløb som betaling for at få adgang til det.

Som tidligere nævnt er der flere andre flyselskaber, som har fjernet fordele. Herhjemme i Danmark har SAS for eksempel fordoblet prisen på deres Mastercard Premium kort – et kort som nok er det mest værdifulde kort som du kan få i Danmark, da det giver dig mulighed for at købe bonuspladser i Business Class til prisen for Economy.

Spørgsmålet er så hvor meget der forsvinder som fordele for statuskunder, som ofte i mange år har vist flyselskaberne loyalitet. Der er bestemt en risiko for at der spilles hasard om kundernes loyalitet.

Det er hjemmesiden Turning Left For Less, som har fået en bekræftelse fra British Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *