Dansk rejsebureau tilbyder unik mulighed for skiløb nord for polarcirklen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danske Amisol tilbyder som noget helt nyt pakke-skirejser til Narvikfjellet, der er beliggende nord for polarcirklen. Her står den på Skandinaviens største faldhøjder, skiløb i nordlys samt fjordudsigt fra pisterne.

Skisæsonen er fuld gang, og tusindvis af danskerne valfarter lige nu på vinterferie både syd og nord for Danmark. Et af de danske selskaber, der hvert år sender massevis af turister på skirejser, er Amisol Travel. Som det eneste selskab i Danmark sælger de nu pakkerejser til Narvikfjellet, der er beliggende nord for polarcirklen, og ifølge Lis Vogelius, der er direktør i Amisol, er især pakkerejserne ekstra attraktive lige netop nu.

For at komme derop, så skal du ud og flyve. For eksempel via Oslo og så til Narvik.

Narvikfjellet i Norge og nord for polarcirklen.

Grundet mulige corona-aflysninger er mange danskere stadig urolige for selv at booke hele rejsen. Med en pakke-skirejse til Narvikfjellet, der er vores spritnye destination i Norge, får turisterne en øget sikkerhed, da rejsen refunderes via rejsegarantifonden, hvis uheldet er ude, og landet eksempelvis lukker ned grundet coronarestriktioner.

Lis Vogelius, direktør i Amisol.

Forlæng skisæsonen

På den nye destination tilbydes de eventyrlystne danskere Skandinaviens største faldhøjder, skiløb i nordlys og fjordudsig fra pisterne, og den nordlige placering giver turisterne en helt unik mulighed for at forlænge skisæsonen, hvilket der er særlig stor efterspørgsel på i denne sæson.

Den lange nedlukning gør, at folk hungrer efter at komme på ski, så det er et stort plus, at vi nu kan forlænge sæsonen. Med Narvikfjorden under løjperne og bjergene omkring pisterne danner stedet rammen om skiløb, man ikke oplever andre steder i verden. Det giver en sjælden mulighed for at opleve noget helt ekstraordinært i unikke omgivelser på naturens egne præmisser.

Beliggenheden på 1200 meter over havets overflade og de naturskønne omgivelser gør stedet ekstraordinært ’Instagramvenligt’, og kombineret med muligheden for skiløb om aftenen, kørsel med hundeslæde, besøg på Lofoten og The Arctic train, der kører til Sverige, har vi fået en helt speciel og anderledes skidestination, der er uovertruffen i nordisk sammenhæng.

Lis Vogelius, direktør i Amisol.

Narvikfjellet har sin egen gondolbane, der løber parallelt med de tre nederste t-lifte, og samlet set er der i området seks skilifte, 14 pister samt 18 kilometer langrendsløjper.

Norge er populært i Danmark

Stramme nedlukninger i både Danmark og udlandet har for mange i lang tid sat en stopper for rejselysten. Det ser dog ud til at være slut nu, og Norge som destination står højt på ønskelisten for de rejselystne danskere. Nye tal fra Visitnorway viser, at 41 procent af danskerne planlægger en rejse til Norge i de kommende år. Det svarer til samme niveau som før pandemien brød ud i marts 2020.

Det er en glædelig nyhed, at danskerne nu er klar til at rejse til Norge igen. Nu bliver vores opgave at omsætte den øgede rejselyst til konkrete bookinger. Danskerne er vores vigtigste udenlandske marked om vinteren, og normalt finder mange danske familier vej hertil. Efter to års pandemi forstår jeg godt, at danskerne savner norske fjelde, vinterlandskaber og skiløb.

Margrethe Helgebostad, fagansvarlig for analyse i Visitnorway.

Margrethe Helgebostad fortæller, at danskernes lyst til pakkerejser nærmest er eksploderet. 42 procent af danskere med rejseplaner til Norge foretrækker, at turen er arrangeret af et rejsebureau. Det svarer til en fordobling på under et år.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *