Første Airbus A321neo med nyeste Mint Business Class leveret

A321neo Mint Suites

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fredag aften kunne JetBlue sige velkommen til deres nyeste Airbus A321neo i New York. Denne nye A321neo har også fået det nyeste Mint Business Class ombord som sætter en ny høj kabinestandard for netop denne flytype.

Fredag aften blev første Airbus A321neo leveret til JetBlue med dels det nye haledesign med bølger i et optisk grafisk mønster.

JetBlue A321neo
JetBlue med deres nyeste A321neo med det nye haledesign og nyeste Mint Business Class kabine. Foto: JetBlue

Dertil har flyet med registreringsnummeret N2105J også den nyeste Mint Business Class kabine ombord.

JetBlue - Nyeste A321neo leveret februar 2021
JetBlue – Nyeste A321neo leveret februar 2021 efter en “delivery flight” på 8 timer og 10 minutter. Grafik: FlightRadar24

Det betyder at skal du rejse med JetBlue mellem for eksempel New York og Los Angeles, så kan du være heldig at skulle flyve med dette nye fly.

Læs mere: Sådan ser JetBlue’s ny Mint Business Class ud

JetBlue - Mint Suite og Studio
JetBlue – Mint Suite og Studio. Foto: JetBlue

Denne nye A321neo har i alt 160 sæder. De er fordelt på 16 Mint Business Class sæder (14 Mint Suites og 2 Mint Studios) og så 144 Economy sæder. til sammenligning har de A321neo fly fra American Airlines 196 sæder.

Når JetBlue senere på året får leveret deres første A321LR, så vil det være med samme nye kabine, men med 24 Mint Business Class sæder. At der er flere premium sæder er fordi flyet skal bruge på langruterne mellem USA og Europa. Den første rute JetBlue starter op er fra New York og til London. Denne rute planlægges at starte op i løbet af den kommende sommer.

Se mere om den nye JetBlue kabine i denne video:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *