Har du set en Premier League kamp live?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En ting er at se forårets Premier League kampe på tv. Noget helt andet er at opleve en kamp live på Old Trafford, Etihad Stadium eller Anfield. Med spændingen intakt i Premier League kommer der særligt run på billetterne til sæsonens kampe.

Forårets fodboldfeber raser i Europa. Særligt Premier League har sjældent været mere interessant, idet spændingen er intakt med alle de store hold i toppen af ligaen.

Der er derfor også stor rift om billetterne til forårets kampe lige nu. Flere rejseselskaber har sikret sig officielle billetter til topkampene og kan derfor tilbyde den ægte stadion-oplevelse på bl.a. Anfield, Old Trafford og Etihad Stadium i april og maj. Et af dem er Apollo som kan give dig en fodboldoplevelse på første parket.

Glenn Bisgaard, som er kunde- og kommunikationschef for Apollo fortæller:

Hvis man skal afsted på fodboldrejse denne sæson, så skal man næsten satse på en Premier League-kamp eller flere. Det bliver et yderst interessant forår i den engelske fodbold-liga, og mange billetter er allerede solgt. Men vi har sikret os billetter til nogle af de bedste kampe her til foråret til dem, der fx gerne vil opleve Zlatan i aktion på Old Trafford. Apollo oplever, qua spændingen i netop Premier League, pt øget interesse for fodboldrejser.

Men der er fortsat billetter at hente til de fleste af kampene (bl.a. Manchester City vs Leicester City, Manchester City vs. Manchester United, Manchester United vs Swansea City og Arsenal vs West Ham).

Du kan læse mere om de fodboldrejser, som Apollo tilbyder her. Det er nemlig også muligt at komme på fodboldrejse til Spanien eller Frankrig. Sidst men ikke mindst laves der også rejser til de forskellige Champions League kampe.

Har du været i England og set en Premier League kamp live?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. NichlasJ siger

  Fast inventar på Anfield flere gange årligt.

  Senest mod Tottenham i oktober, herlig 2-1 sejr og April mod Dortmund i envanvittig kamp, som endte 4-3 til LFC.

  Dog lidt bøvlet at komme dertil, fløj selv fra Oslo til Manchester og blev så samlet op af “gutterne”, som kom fra København-London og derfra kørte de 4-5 timer det tager med køer og alt inkl.

  Til efteråret blir det dog lettere at komme dertil pga. direkte rute fra København til Liverpool, så der skal helt sikkert ses en del flere kampe. Ingen andre stadions i England har stemningen fra Anfield og slet ikke Manchester City, som ikke engang kan fylde deres stadion. YNWA !

   • NichlasJ siger

    Når vi køber billetter er det én som står for købet, som så registrerer vores medlems numre, så kommer de elektronisk ind og ligge på vores plastikkort, som vi holder på når vi skal gennem karrusellen ind til stadion.

    Vi er medlemmer af Liverpool Football Club – Full membership, som koster ca. 275-300kr.

    Som medlem får adgang til billetter før “alm” mennesker, samt billetter helt ned til 25-30£ stk.

    Køber du gennem billethajerne betaler man oftest over 1000kr, det kan derfor svare sig at melde sig ind, selvom det blot er for en enkelt kamp.

 2. Nichlas siger

  Hvis du med samlet mener en pakkerejse, så nej!
  Vi køber flybillet, fodboldbillet, lejer en bil og booker et hotel selv, så koster det 25% af rejsebureauerne.
  Sidst vi var afsted endte vi med at betale ca 1100kr totalt.
  350 for fly, 300 for billet, 200 for bil og 250 for hotel.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Gode tips 🙂

   Og det er som regel også sådan at det er billigere at planlægge selv. Et bureau bruger man hvis man vil have “hele pakken planlagt” for en. Men 1100,- er da en ganske fin pris for at se en kamp live i Premier League.

   • NichlasJ siger

    Ja det er ret billigt, men jeg ved ikke om de andre klubber har lignende medlemskaber, kunne dog forestille mig det..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *