Icelandair Saga Club point kan nu bruges på hotel og billeje

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Saga Club har i et nyt samarbejde med bookingtjenesten Voyage sørget for, at du nu kan bruge og optjene point på hotelovernatninger og leje af biler.

InsideFlyer har ikke skrevet meget om Icelandairs loyalitetsprogram Saga Club. Programmet arbejder ikke længere sammen med andre flyselskaber, og udover flyvninger med Icelandair har du derfor haft meget få muligheder for at optjene point.

Flyver du meget med selskabet, har programmet sikkert din interesse. Men skulle du fremover købe en enkelt rejse med Icelandair, bør du overveje at melde dig ind i Saga Club for at på point. Med det nye samarbejde, kan du sikkert få mulighed for at bruge dine point på delvis betaling af overnatninger på hoteller eller leje af bil.

Jeg er sikker på, at nogle af læserne er medlem af Saga Club og derfor har point, der vil udløbe. I så fald har du nu en mulighed for at bruge pointene. Gennem et partnerskab med bookingtjenesten Voyage kan du nu både bruge og optjene point på hotelophold og biludlejning.

Icelandair Saga Club medlemskort

Delbetaling med point

Bookingtjenesten Voyage fungerer på samme måde som de fleste andre tilsvarende tjenester. Du kan vælge mellem 1,5 millioner hoteller og 1.500 biludlejningsfirmaer over hele verden. Vi har ikke kontrolleret, om priserne er konkurrencedygtige, når man sammenligner med konkurrerende bookingtjenester som eksempelvis Expedia eller booking.com. Men som altid er det værd at sammenligne priser, før du booker.

Det mest interessante ved det nye tilbud er, at du kan vælge delvist at betale hotelophold eller billejen med dine Saga Club-point. Det giver dig mulighed for at udnytte selv et mindre antal point.

Hotelophold kan du booke via denne siden. Leje af bil sker her.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside www.insideflyer.no

Foto: IcelandairHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *