InsideFlyer besøger Gate Gourmet sammen med Singapore Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag besøger InsideFlyer, sammen med en gruppe af vores mange læsere, Gate Gourmet’s køkken i Københavns Lufthavn. Det er et arrangement, som er lavet sammen med Singapore Airlines, og skal vise hvordan den anmelderroste mad af høj kvalitet produceres.

Igennem længere tid har vi arbejdet tæt sammen med Singapore Airlines om at få et arrangement op at stå, hvor nogle af InsideFlyer’s mange læsere kunne kommer “behind the scenes” og se hvordan Gate Gourmet producerer den mad, som Singapore Airlines serverer på deres rute SQ351 fra København og til Singapore.

Via vores forum var det muligt at tilmelde sig til arrangementet. Da det er et delt arrangement endte vi med at få 8 pladser, som vi kunne dele ud. Så efter lodtrækningen, hvor over 20 personer havde tilmeldt sig, så kunne vi fortælle 8 heldige vindere at de skulle med til arrangementet.

Skal du være sikker på at komme med på et af vores kommende arrangementer, så husk at holde øje med vores forum.

Selve programmet

Programmet er bygget op således at vi kommer hele vejen rundt. Vi kommer til at se både produktionen af maden, samt får lov til at smage lidt på maden fra både First Class, Business Class samt Premium Economy.

Selve programmet ser således ud:

  • Velkommen og præsentation af Gate Gourmet og Singapore Airlines
  • En tur gennem Gate Gourmets køkken og øvrige faciliteter
  • En “food tasting” af First Class, Business Class og Premium Economy

Det er blandt disse retter vi skal se, som Gate Gourmet laver for Singapore Airlines. Det var det jeg fik serveret på min tur med Singapore Airlines i sidste uge.

Et af spørgsmålene i morgen bliver helt sikkert “hvordan de sikre sig røde og møre bøffer i 10 kilometers højde”

Et godt stykke kød – mørt og rødt.

Følg med via vores forum eller Facebook

Følg med på vores forum og Facebook, hvor vi i løbet af arrangementet vil dele billeder. Efterfølgende vil vi lave en seperat artikel om besøget, så alle kan komme med “behind the scenes”.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *