Air France – KLM udvider i Indien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France-KLM udvider sit udvalg af destinationer i Indien. Selskaberne har dertil indgået en codeshare-aftale med Indigo.

Næste år tilføjer Air France og KLM i alt 25 nye destinationer i Indien til deres udvalg. De to flyselskaber flyver i øjeblikket til fire indiske destinationer. Fra februar 2022 vil passagerer kunne flyve videre fra Bangalore, Chennai, Delhi og Mumbai til 25 destinationer med Indigo.

Fordi codeshare-aftalen er gensidig, vil Indigo-passagerer også have adgang til i alt 250 Air France-KLM-destinationer.

Samarbejdet med Indigo kommer ikke som nogen overraskelse. I første omgang arbejdede Air France-KLM allerede sammen med det indiske Jet Airways, hvilket gav rejsende adgang til en lang række destinationer i Indien. Desværre fik det en ende, fordi denne virksomhed gik konkurs.

Indigo

Indigo er et indisk lavprisflyselskab med den største hub i New Delhi. Det er det største flyselskab på det indiske hjemmemarked og flyver også til en række destinationer uden for Indien. Flyselskabet blev grundlagt i 2005 og flyver hovedsageligt med Airbus-fly. Hvis du flyver videre indenrigs i Indien i en nærmere fremtid, er der en god chance for, at du vil sidde i en Airbus A320. Indigo har også yderligere 25 Airbus A321LR-fly i bestilling.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *