KLM renoverer Schengen lounge i Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM starter snart med at renovere Crown Lounge 25 i Schengenområdet (Departures 1). En del af loungen bliver flyttet for at gøre plads til udvidelsen af sikkerhedskontrollen.

Amsterdam Schiphol lufthavn bygger en ny mezzanin, der vil blive forbundet med Departures 2. Dette vil skabe en sikkerhedskontrol med 35 baner. I stueetagen bliver der mere plads til rådighed for check-in. For at gøre plads til disse tiltag skal en del af den eksisterende KLM Crown Lounge derfor flyttes.

Ombygning KLM Crown Lounge 25

En del af den nuværende lounge forsvinder for at gøre plads til den nye mezzanin, men KLM modtager en anden del af bygningen til gengæld. Den nye del vil være baseret på den nuværende stil i loungen, men vil indeholde nye elementer, fortæller en talsmand til InsideFlyer, efter han bliver spurgt. Renoveringen skal være afsluttet i midten af september. I mellemtiden bliver der også arbejdet på en mere grundig ombygning af Schengen-loungen, i stil med den nye interkontinentale Crown Lounge 52. Designet ligger nu til godkendelse hos flyselskabet.

Kapacitet

Heldigvis vil der ikke være adgangsrestriktioner mens renoveringen pågår. Kapaciteten forbliver “i det mindste den samme, eller mere”. Faciliteterne forbliver ligeledes ens, men buffeten bliver udvidet. Efter renoveringen vil der være 662 pladser på et areal på 2.700 kvadratmeter.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *