Lufthansa Group åbner mere op i juni

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa Group vil fra 1. juni og flyve til markant flere destinationer i Europa.

Dette gælder for selskaberne Lufthansa, Eurowings og SWISS *). Den nye plan er dog betinget af, at landene vil åbne deres grænser og tillade indrejse.

Det er allerede muligt at købe billetter til Frankfurt og München fra 1. juni. Dette inkluderer følgende ruter:

  • København – Frankfurt, op til 4 daglige afgange
  • København – München, op til 5 daglige afgange
  • Billund – Frankfurt, op til 5 daglige afgange

106 rejsemål fra juni

Fra 1. juni vil Lufthansa gruppen flyve til i alt 106 rejsemål. Disse bliver betjent med 160 fly, hvilket er en fordobling fra de nuværende 80 fly. Selskaberne i Lufthansa Group har bemærket den stigende interesse hos kunderne, der gerne vil flyve igen. Denne stigende efterspørgsel har fået Lufthansa til at øge udbuddet af antallet af flyvninger. Dette øgede udbud kan dog kun realiseres, hvis landene i Europa vil lempe på indrejserestriktionerne.

Det er planerne, at selskaberne i Lufthansa Group også vil begynde at flyve til soldestinationer som Mallorca og Kreta fra juni. Den detaljerede plan for flyvninger i juni måned bliver frigivet inden for en uge

Vi har erfaret, at folk har et stort ønske om rejse igen. Hoteller og restauranter åbner langsomt, og det bliver igen tilladt at besøg venner og familie. Vi giver nu folk mulighed for at indhente og opleve, hvad de måtte undvære i lang tid. Naturligvis har sikkerhed og sundhed for vores gæster og medarbejdere højeste prioritet

Harry Hohmeister, Medlem af direktionen, Deutsche Lufthansa AG

Der er en række regler

Passagerer bliver bedt om at tage hensyn til de aktuelle indrejse- og karantæneregler for de respektive destinationer, når de planlægger deres rejse. Under hele turen kan der være begrænsninger på grund af de strengere hygiejne- og sikkerhedskrav. Det kan for eksempel give længere ventetider ved lufthavnens sikkerhedskontrol. Også forplejningen på flyet fortsætter indtil videre med at være begrænset.

Selskaberne i Lufthansa Group har siden 4. maj krævet, at passagererne bærer masker om bord på flyet. Dette er blevet meget godt modtaget og accepteret af gæsterne, som fortsat vil blive bedt om at bære en maske under hele turen.

*) Pressemeddelelsen, som denne artikel bygger på, nævner ikke Austrian Airlines og Brussels Airlines.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *