Lufthansa med flere detaljer om deres “Buy on Board”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I november måned sidste år kom det frem at Lufthansa ville begynde at tilbyde “Buy on Board” og dermed gå væk fra gratis snack servering.

I dag har Lufthansa meldt deltaljerne ud på hvad de kan forvente dig af deres nye “Buy on Board” koncept.

Det er noget interessant at læse hvad Lufthansa Gruppen selv skriver om grunden til ændringen:

Our current snack offer in Economy Class does not always meet the expectations of our guests. The new offer was developed on the basis of feedback from our customers. With the high-quality offer available for purchase, our passengers will be able to decide what they want to eat and drink on their journey.

Lufthansa pressemeddelse

Så det er grundet kundernes feedback at de nu ændre det til at kræve betaling for bedre kvalitet.

Det sjove er at da British Airways i 2016 også valgte at gå denne vej med deres “Speedbird Cafe”, så var dette også et af de centrale argumenter.

Da InsideFlyer var til lanceringen i British Airways hovedkvarteret i september 2016, gav daværende CEO Alex Cruz følgende citat fra deres kundefeedback:

Do not force me to eat what you have with a quality less than desired!

Hvor stopper den gratis servering?

Lufthansa, SWISS, og Austrian Airlines vil i løbet af (formodentlig) første halvdel af 2021 stoppe med at tilbyde gratis snack og drikkevarer på deres economy flyvninger på de korte og mellemlange flyvninger. På disse flyvninger vil det nye “Buy on Board” koncept blive implementeret.

Dog vil der ombord på Lufthansa og SWISS flyvninger forsat kunne få gratis vand. På Austrian Airlines vl dette også skulle købes eller medbringes til flyvningen.

“Buy on Board” i samarbejde med dean&david

Lufthansa har indgået et partnerskab med dean&david for at forestå deres nye “Buy on Board” menu.

Cateringselskabet dean&David er baseret i München.

Lufthansa lover at dean&david vil leverer en menu der har fokus på frisklavet, kvalitet og miljøfokus. Dertil vil det være en menu der giver mulighed på sundhed. Så ikke noget med at forvente en god gang “curry wurst”.

Eksempler på den nye menu ses herunder:

Eksempler på ting på menuen er:

  • Laks og avokado bowl
  • Sprød kylling bowl
  • Falafel tahini salat
  • Sandwich med kylling med sød chili
  • Bircher Muesli

Er der forskel mellem full service og low cost?

At flere af de traditionelle full service flyselskaber nu begynder at tage sig betalt for en snack og drikkevarer ombord på deres korte og mellemlange economy flyvninger er ikke overraskende.

Det kommer i forlængelse af at ting som bagage, sædevalg er fjernet fra de billigste economy billetter. En “rejse” der har været i gang de seneste mange år siden low cost flyselskaberne rigtigt er kommet stærkt ind på mange ruter.

Så nu er det ved at være nået et punkt, hvor der ikke er mange forskelle på at flyve med Lufthansa, British Airways eller SAS sammenlignet med Norwegian, easyJet eller Ryanair. Reelt er der kun optjeningen af bonuspoint tilbage – og dette er på et meget lavt optjeningsniveau på disse billige economybilletter.

Billederne i artiklen er fra Lufthansa.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *