Lufthavnen Milano Linate lukker i 3 måneder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Milano Linate, som er en af de tre lufthavne omkring Milan, lukker i 3 måneder til næste år. I den tid skal landingsbanen renoveres.

Der er tre lufthavne i nærheden af byen, Malpensa, Bergamo og Linate. Milano Linate er den mindste lufthavn, som håndterer mange regionale fly og er tættere på byen end Malpensa og Bergamo.

Linate lufthavnen vil være lukket fra den 27. juli til 27. oktober 2019. Den eneste start- og landingsbane, som lufthavnen har, skal renoveres. Det betyder, at ingen fly kan starte og lande i den periode.

Linate lukket i 3 måneder

Næsten 10 millioner passagerer flyver gennem lufthavnen hvert år. Så det har en betydelig indvirkning på flytrafikken til og fra Milano. Alt flytrafik til denne lufthavn i byen indstillet. Sandsynligvis vil de andre lufthavne kunne klare noget ekstra trafik, men også Malpensa har været under renovation og ombygning i en årrække. Denne lufthavn håndterer godt 22 millioner passagerer om året, noget mere end Linate.

De største flyselskaber, der flyver fra Linate, er EasyJet og Alitalia, men også andre selskaber, som Lufthansa, Air France og KLM. Hvis du flyver til Milano i sommermånederne, så skal du tage højde for, at ikke alle flyvninger bliver udført.

SAS flyver fra København direkte til Malpansa, og bliver derfor ikke berørt. SAS tilbyder derimod også en rute til Linate fra Stockholm, som ikke kan gennemføres som normalt. Ryanair flyver til Bergamo fra København og Billund, og disse ruter bliver heller ikke berørt.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *