Nordic Choice Hotels overtager klassisk hotel i Bergen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidst i juli overtog Nordic Choice Hotels det historiske First Hotel Bergen Marin. Hotellet, der har 151 værelser og ligger på Bryggen i Bergen, omdannes nu til et Clarion Hotel.

Nordic Choice Hotels har underskrevet en leasingaftale med ejeren Realforum AS om overtagelse af First Hotel Bergen Marin. Hotellet ligger på Bryggen, der er en historisk bydel ved havnen. Bryggen kom allerede i 1979 med på UNESCOs verdensarvs-liste og er i dag Norges tredje mest besøgte turistattraktion.

Det er et fantastisk hotel med en fantastisk beliggenhed midt på Bryggen i Bergen. Det vil passe godt sammen i Nordic Choice-familien, og jeg er glad for, at vi i denne specielle og hårde tid for turistbranchen får muligheden for at drive dette hotel.

Petter A. Stordalen, grundlægger af Nordic Choice Hotels.

Hotellet har 151 værelser. Blandt disse er også Executive Suites med tilknyttet balkon og jacuzzi. Ud over fitness og saunaen har hotellet også nyrenoverede konference- og mødelokaler. De kan bruges både konferencer og fester. Den populære restaurant GAST er også en del af hotellet.

De sidste 30 år har Ejendomsselskabet Realforum AS haft fokus på udviklingen af ​​Bergens centrum sammen med de bedste lejere, vi kan finde. Denne bygning har potentialet til at blive et af Bergens smukkeste hoteller. Vi er meget glade for, at vi nu vil samarbejde med en meget kompetent hoteloperatør med viljen og evnen til at skabe et avanceret hotel i hjertet af Bergen. Hotellet vil nu blive renoveret og få den høje standard vi kender fra Choice-kædens Clarion-koncept.

Geir Hove, Administrerende direktør Realforum AS.

I de kommende uger bliver hotellet omdannet til et Clarion-hotel, som vi kender det. Gæster, der allerede har reserveret et ophold på hotellet, påvirkes ikke af det nye ejerskab.

Nordic Choice Hotels er allerede veletableret i Bergen. Inden overtagelsen af First Hotel Bergen Marin havde kæden disse hoteller: Clarion Hotel Admiral, Comfort Hotel Bergen, Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Hotel Oleana, Hotel No 13, Quality Hotel Edvard Grieg, Clarion Hotel Bergen Airport Terminal og Comfort Hotel Bergen Airport Terminal.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Henrik Olsen og bragt på vores norske søsterside.

Foto: Nordic Choice HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *