Norwegian lejer en MD-83 ind fra DAT

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har lejet en knaldrød McDonnell Douglas MD-83 fra flyselskabet DAT frem til næste sommer.

Norwegian har nu indgået en aftale med Danish Air Transport om en såkaldt «wet lease» af en McDonell Douglas MD83. Flyet lejes således ud med komplet mandskab, og det tekniske ansvar ligger hos ejeren. Luftfartstilsynet har fornyligt godkendt ansøgningen om aftalen som varer fra 18. juli 2017 til 13. juli 2018. Det skriver hangar.no på sin hjemmeside.

Ifølge artiklen havde flyet, OY-RUE, sin første flyvetur i efteråret i 1990, så flyet er nu snart 27 år gammelt. Maskinen har blandt andet fløjet for Airtours, Spanair og SAS. Flyet er også let genkendeligt med sin røde farve.

Foto: Alexander Jonsson / Wikimedia Commons

Selv om Norwegians flåde kun består af Boeing 737- og 787-maskiner er MD-83 fly ikke noget nyt bekendtskab for flyselskabet. For omtrent ti år siden leasede Norwegian nogen af disse som fik svensk bemaling på kroppen.

læs også: Anmeldelse af Economy på Norwegians 787 Dreamliner

Norwegian Reward

Vidste du at du med Norwegian Reward kan optjene point til brug på rejser til alle Norwegians destinationer? I samarbejde med Bank Norwegian kan du ligeledes optjene de såkaldte “cashpoints” til at rejse for, på dine dagligdagsindkøb med kreditkort. Se hvordan i vores guide til Norwegians kreditkort.

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Jørgen Upsaker på InsideFlyer.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *