SAS: Catering ændres fra i dag grundet corona virus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For kort tid siden meldte SAS ud til deres salgskanaler at der i den kommende tid kommer ændringer til den catering du kan få ombord på flyene.

Dette træder som nævnt i kraft fra i dag den 12. marts 2020.

SAS laver dette tiltag for at sikre den højest mulige sikkerhed for medarbejdere og passagerne. For at sikre at der er en så lille risiko som muligt i at blive sprede smitte, så bliver følgende initiativer sat i gang.

  • På alle flyvninger under 80 minutter vil der ikke ske nogen servering
  • På alle flyvninger over 80 minutter vil der ikke ske nogen servering af den normale SAS kube. Der vil dog være et begrænset udbud af snacks og drikkevarer
  • På langruterne vil der være en normalt servering af mad og drikkevarer. Den kan dog være påvirket af ændringer i reglerne.

Lounger rammes også

I loungerne vil der også ske en betydelig reducering i forhold til det normale udbud.

SAS melder ikke noget ud om hvad denne reducering kommer til at bestå af. Men det vil være naturligt at buffet delen bliver minimeret, da dette i sig selv er en potentiel smittekilde.

Så skal du ud at flyve, især i Europa og Norden, så anbefaler vi at du medbringer egen mad fra en af lufthavnenes mange madsteder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *