SAS Lavpris: Travelers get active

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har en ny kampagne, der løber indtil søndag d. 25. april (altså i morgen). Her markedsfører selskabet deres rejser til den målgruppe, der gerne rejser til udlandet for at dyrke sport og have en aktiv ferie.

I en e-mail til EuroBonus medlemmer, har SAS slået et slag for selskabets rejser til destinationer, hvor du kan have aktiv ferie. Du kan som altid finde rejserne på SAS lavpriskalender.

Norsk natur, golf i Spanien eller padel i Portugal

SAS har denne gang valgt at henvise til en række artikler i magasinet Scandinavian Traveler, hvor du kan finde forskellige rejsetips.

Der henvises til artikler om vandreture i Norge og vildmarksglamping, hvor du får luksus-camping i norges natur. Hvis du hellere vil nyde ferien på golfbanen i Spaniens sol, kan du hente inspiration her. Endelig giver SAS inspiration til padel destinationer. Jeg kendte ikke denne sportsgren – men dansk padelforbund giver en udmærket introduktion i denne video.

Dansk Padel Forbund giver en fin introduktion i denne video

E-mail til EuroBonus medlemmer

Kampagnen er bl.a. blevet markedsført i denne e-mail til medlemmer af EuroBonus

Savner du også at stå på første tee en lun sommermorgen et sted i Spanien eller Portugal? Eller se ud over smukke landskaber, fjelde og vand på en vandretur i Nordnorge? Måske er det tid til yoga eller en padelferie? Uanset hvor du vil nyde din aktive ferie, finder du vej med SAS. Vi flyver dig til de bedste golfbaner, smukkeste løberuter og mest imponerende udsigter i Spanien, Portugal, Skotland, Alperne og Norge.

Med vores fordelagtige regler for ombooking og afbestilling kan du trygt tage skridtet mod en rejse. Vælger du vores fleksible SAS Plus-billet, får du også 2 x 23 kg indchecket bagage – perfekt når golftasken eller andet sportsudstyr skal med på rejsen.

Book senest den 25. april – og hvis dine planer ændrer sig, kan du selvfølgelig ombooke til en senere dato. Velkommen ombord!

Rejseperiode: 17. maj – 30. november 2021
Book senest: 25. april 2021Hilsner fra SAS

WE ARE TRAVELERS 

E-mail til medlemmer af EuroBonus

Forsidefoto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *