Stopover: Kærlighed på dybt vand – bogstavelig talt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Icelandairs hovedopgave er at bringe rejsende fra A til B via C. Icelandair går nu utraditionelt til værks og giver en hjælpende hånd med at bringe mennesker sammen fra forskellige kontinenter via et såkaldt “stopover” i Island. 

Stopover under havets overflade

Icelandair har længe kunnet tilbyde stopovers på rejser tværs over Atlanten, som har givet rejsende mulighed for at tilbringe tid på Island før rejsen fortsætter til sin endelige destination. Det ser nu ud til at Icelandair er gået skridtet videre ved lanceringen af ‘Icelandair Celebration Stopover Buddy’

I en ny udgave af Stopover Buddy tjenesten, som blev lanceret sidste år, lægges der ny en ny dimension på oplevelsen – nemlig ‘celebration’. Har du noget usædvanligt du skal fejre, eller har du lyst til at gøre noget helt unikt og overraske din udkårne, er der hjælp at hente hos Icelandair Celebration Stopover Buddy. Jennifer og Matt som til dagligt befinder sig på hver sin side af Atlanterhavet, beviser at frieri ikke nødvendigvis behøver at ske på land, men ligeså godt kan foregå mellem to kontinentalplader på Island. Helt præcist i kløften Sifras iskolde og krystalklare vand med god hjælp fra den nye Icelandair Celebration Stopover Buddy.

 

Stopover frem til marts 2017

Icelandair Celebration Stopover Buddy er tilgængeligt indtil udgangen af marts 2017, og er et tilbud til passagerer på begge side af Atlanterhavet rejsende via Island. Læs mere om tilbuddet på www.icelandair.dk/stopover-buddy  samt bliv inspireret af den søde video ovenover.

Icelandair flyver til 45 destinationer, hvoraf hele 18 destinationer er i Nordamerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, Chicago, Philadelphia (fra maj 2017), Tampa Bay (fra September 2017) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal i Canada.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra InsideFlyer.no Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *