TUI klar med sin første charterafgang til det græske øhav i otte måneder

Santorini, Grækenland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 26. juni sender TUI de første chartergæster til Grækenland. De første afgange bliver til Rhodos og Kreta, og interessen for at komme afsted på en af de populære afgange er enorm.

Grækenland er og bliver det mest populære rejsemål i sommermånederne og fra slutningen af juni kan danskerne endelig rejse dertil på ferie igen. Hos TUI oplever de en voldsom og længe ventet interesse for at få en plads på en af afgangene til det græske øhav, som det ikke har været mulig at komme til siden oktober 2020.

I første omgang er der tale om afgange den 26. juni til Rhodos, og den efterfølgende dag flere afgange til Kreta.

Det er skønt, at vi endelig kan sende vores gæster til Grækenland igen ligeså vel som Cypern. Vi har oplevet en voldsom interesse de sidste mange uger, og nu kan danskerne endelig bestille ferie til efter d. 26. juni med god ro i maven.

Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Siden de positive udmeldinger om en lempelse af rejsevejledningen, færre restriktioner i Danmark og et faldende smittetal på tværs af EU, er bestillingerne hos TUI steget voldsomt. Specielt ældre og yngre par har de sidste mange uger benyttet sig af muligheden for at tage rejse til Spanien. Men det er først efter den seneste udmelding om at tillade ferierejser til hele EU efter den 26. juni, at man hos TUI tør tale om en decideret ketchupeffekt. 

Familierne kommer på banen

TUI har manglet det samme voldsomme ryk fra en anden vigtig målgruppe, nemlig børnefamilierne, hvor de fleste har ventet på konkrete udmeldinger om muligheden for at kunne komme til Grækenland.

Familierne ynder at rejse til det græske øhav, hvor vi har en stor del af vores største og mest børnevenlige hoteller. Det er en gruppe af gæster, der er afhængige af at holde ferie i skolernes sommerferie, og nu kan de for alvor komme på banen, fordi der er kommet en afklaring på, at de kan rejse til Grækenland og resten af EU i de populære sommeruger. Samtidig ser vi, at vores gæster har brugt de sidste mange måneder på at planlægge, hvor de gerne vil rejse til, så når de endelig kontakter os, er de meget hurtigere til at bestille, end de har været tidligere.

Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

TUI forventer, at efterspørgslen fortsætter henover sommeren, og vil derfor løbende holde øje med, om der bliver behov for at indsætte yderligere afgange til udvalgte rejsemål, som de allerede har gjort. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *