Ugen der gik…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så blev det atter tid til et tilbageblik på den forgangne uge. Det er nu den 19. marts, og vi skal nu se tilbage på hvad der rørte sig i rejseindustrien i den forgangne uge. Velkommen til ugen der gik…

I denne uge skal vi kigge nærmere på følgende emner:

For 5. år i træk løber Comwell med europæisk bæredygtighedspris

Foto: Comwell / PR

Sustainable Brand Index Award™ er netop blevet uddelt ved den svenske analysevirksomhed SB Insights årlige prisuddeling. For 5. år i træk hædres danskejede Comwell Hotels med den anerkendte pris. Prisen er et udtryk for, at de danske forbrugere opfatter Comwell Hotels som den mest bæredygtige hotelkæde i Danmark.

Norwegian vurderet som det mest bæredygtige flyselskab i Danmark

Norwegian Air Shuttle B737-8JP (SE-RPI) i Las Palmas Gando Airport (LPA) (Foto: BongoPlanes)

Norwegian er det mest bæredygtige flyselskab i Danmark, hvis man spørger danskerne. Det fremgår af Sustainable Brand Index TM 2023, der netop er offentligt. Det er en vigtig anerkendelse af det arbejde for en grønnere luftfart, som Norwegian har gjort og vil fortsætte i årene fremover.

Antallet af danskere, der vil opleve flere destinationer på én ferie, slår alle rekorder

Foto: Apollo / PR

Én destination på ferien er godt. Flere destinationer er bedre. Det synes at være devisen for mange danskeres sommerferieplaner den kommende sommer. Selvom vi kun lige kan ane foråret ude i horisonten, har Apollo Rejser således allerede nu solgt mere end dobbelt så mange såkaldte kombinationsrejser til sommeren, som de totalt solgte hele sidste år.

Har du overvejet en luksus togrejse i stedet for at flyve?

Berninaexpressen. Foto: Magnus Lønfeldt

Lufthavnene bliver igen til dette forår og sommer fyldte og måske overfyldte. At rejse med tog er måske noget at overveje – måske kun den ene vej og så tage flyvet hjem igen efter endt ferie. Flere muligheder kommer frem og der er speciale bureauer klar til at hjælpe. Vi har snakket lidt med Silver Tray om dette. Læs hvad de kan tilbyde af luksus togrejse i Europa.

Delta Air Lines vil også installere gratis WiFi i alle deres langrute fly

Delta Airlines B767-332ER(WL) (N169DZ) i at Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (Foto: BongoPlanes)

Delta Air Lines vil samme med Viasat tilbyde WiFi ombord på over 1.000 fly. I starten var det “kun” på deres medium haul fly, men i denne uge kom det frem at de også vil tilbyde det på deres langrute fly af typen Airbus A330, Airbus A350 og Boeing 767.

Du kan forvente at kunne bruge det i løbet af 2024 på langruterne.

Singapore Changi lufthavnen vinder titlen som verdens bedste lufthavn i 2023

De sidste 2 år har Changi lufthavnen tabt førstepladsen til lufthavnen i Doha. Men i år kom Changi igen tilbage på første pladsen som verdens bedste lufthavn i 2023.

Det er World Airport Awards fra firmaet Skytrax der årligt vælger blandt andet verdens bedste lufthavn.

Top 3 hedder i år så følgende:

  1. Singapore Changi
  2. Doha – Hamad International Airport
  3. Tokyo – Haneda International Airport

Tokyo – Haneda er blandt andet den lufthavn, som SAS i denne måned (gen)starter med at flyve til med deres Airbus A350’er.

AirJapan er ANA’s nye lavprisselskab

Sådan ser sæderne ud på AirJapan’s Boeing 787 Dreamliners. Foto: AirJapan / PR

AirJapan er det seneste forsøg på at oprette et lavprisflyselskab. Det skal som flere andre udelukkende bruge Boeing 787 Dreamliners med 324 sæder i en ren economy konfiguration. Det er, lidt ligesom Singapore Airlines lavprisflyselskab Scoot (dog uden Premium Economy kabinen), et forsøg på at tilbyde billigere flyrejser til et stigende antal kunder, som er meget fokuseret på prisen.

AirJapan skal starte i februar 2024 og starter med ruter fra Japan og til asiatiske destinationer.

Læs mere om AirJapan på deres hjemmeside her.

Tak fordi du læste med i denne udgave af “Ugen der gik…”Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *