Virgin Australia lukker Sydney-Hong Kong rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det australske flyselskab annoncerede d. 6. februar, at ruten som blev startet op tilbage i juli 2018, flyves sidste gang d. 2. marts i år. I følge Virgin er hovedårsagerne til rutelukningen de uroligheder som gennem længere tid har plaget Hong Kong, samt ikke mindst, udbruddet af Coronavirus i Kina.

Virgin Australia oplyser, at man har oplevet et fortsat fald i efterspørgslen på ruten mellem Sydney og Hong Kong. Det startede med urolighederne i Hong Kong og udbruddet af Coronavirus i Kina har selvsagt ikke gjort situationen bedre.

Lukker helt ned på Hong Kong

Ud over ruten fra Sydney til Hong Kong, så har Virgin Australia allerede tilbage i november 2019 annonceret, at man også lukker ned for ruten fra Melbourne til Hong Kong.

Begejstringen var stor da ruten fra Melbourne til Hong Kong blev åbnet i 2017. Fotokredit: Virgin Australia

I forbindelse med annonceringen af den seneste rutelukning udtaler CCO for Virgin Australia Group, John MacLeod:

De nuværende omstændigheder viser, at Hong Kong ikke længere er en kommerciel bæredygtig rute for Virgin Australia, men international turisme er dog fortsat en vigtig del af vores strategi via vores andre internationale ruter og partner flyselskaber.

Kilde: Virgin Australia Group.
Fotokredit: Virgin Australia / Daniel Kirby.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *