Stop for Street Food i Bangkok inden årets udgang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er snart slut med at kunne kaste sig ud i at smage Street Food i Bangkok. Ifølge The Nation, så skulle der her i 2017 komme et forbud mod dette.

Street Food er en af mine ynglingsting at gå efter når jeg er på rejse. Og Bangkok er bestemt et af det steder jeg har ofte går efter at prøve det lokale køkken af. Nu ser det ud til at være slut i slutningen af i år.

Bangkok Metropolitan Administration (BMA) har meldt ud at madboderne skal væk for at øde renligheden i byen, samt sikkerheden på fortorvene. Så formålet er at sikre at fodgængerne får bedre forhold i den travle by, samt de handlende også får bedre mulighed for at fremvise og sælge deres varer.

Starten er åbenbart gået og Siam Square er allerede uden madboder. Yaowarat og Khao San Road er næste gader som bliver ryddet for madboder. Dette er udtalt af chefrådgiveren til Bangkoks guvernør ifølge The Nation.

CNN skrev for kort tid siden følgende om Street Food i Bangkok, da de udnævnede netop Bangkok som byen med den bedste Street Food:

It is impossible to avoid street food in Bangkok, where sidewalk vendors in different parts of the city operate on a fixed rotation. It said that some take care of the breakfast crowd with sweet soymilk and bean curd, others dish up fragrant rice and poached chicken for lunch. The late-night crowd offers everything from phad thai noodles to grilled satay.

Udvalget af Street Food i Bangkok er stort og der er mange muligheder for at spise sig mæt for under 20,- kroner.

Vi er lidt ærgelige over dette tiltag og at man i BMA ikke har været bedre til at forsøge at finde en løsning som kunne sikre at der både blev plads til fodgængere, de handlende og madboderne. Der er noget unikt over at gå rundt blandt madboderne om aften i det forskellige områder i Bangkok.

Hvad tænker du om at Street Food ikke vil være at finde i Bangkok på dit næste besøg?



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *