Air France bygger ny lounge i Paris CDG – Terminal 2F

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France bygger en ny lounge på Paris Charles de Gaulle (CDG). Den nye lounge kommer i terminal 2F. Planen er, at loungen åbner i slutningen af 2020.

Terminal 2F på Paris CDG bliver brugt til korte og mellemlange flyvningen i Schengen området. I dag er der to mindre lounger i spidserne af de to vinger som udgør terminal 2. Disse lounger kan kan være meget travle i myldretiden og det er godt at se, at der bliver mere plads i fremtiden.

Ny Air France lounge Paris CDG 2F

Loungen får et areal på 3.500 kvadratmeter. Den nye lounge er placeret midt i mellem de to boardingområder, der tilsammen danner terminal 2F.

Air France vil samarbejde med Jouin Manku Studio til denne nye lounge.

Vi er glade for at inkludere Patrick Jouin og Sanjit Manku i den utrolige historie, som Air France siden start har haft med design. Efter Charlotte Perriand, Andrée Putman og for nylig Noé Duchaufour-Lawrance og Mathieu Lehanneur, åbner en ny kreativ fase for os. Ved at skabe en ikonisk ny lounge, vil Jouin Manku-studiet forstærke den meget franske forestilling om gæstfrihed, der kombinerer sjov og poesi.

Catherine Villar, SVP kundeoplevelse

Også Jouin Manku Studio er glad for det nye samarbejde med Air France.

Vi er meget stolte over at gå i gang med dette nye projekt sammen med Air France. Med denne nye lounge ønsker vi at tilbyde flyselskabets kunder at stoppe tiden et øjeblik inden afgang. I hjertet af loungen vil en “runway view”, et stort buet vindue med udsigt til himlen, forstærke indtrykket af at være i en boble af sindsro i hjertet af lufthavnen. Vi har designet et intuitivt rum, som enhver kunde kan nyde, uanset tidspunkt på dagen.

Patrick Jouin and Sanjit Manku.

Sådan får de adgang

Passagerer, der rejser i business class eller har status som Skyteam Elite+, kan bruge den nye Air France-lounge. For eksempel har Flying Blue Gold og Platinum medlemmer adgang, uanset rejseklassen. Hvis du bestiller en (last minute) opgradering fra for eksempel economy class til business class, får du også adgang.

Flyselskabet begyndte for nylig at tilbyde Business Class på indenrigsrejser i Frankrig. Dette gør det muligt for passagerer med forbindelse til næsten alle flyvninger at rejse i samme rejseklasse. Sædet for indenrigsflyvninger i Frankrig adskiller sig ikke meget fra i economy class. Fordelen er imidlertid, at du blandt andet kan bruge priority boarding og loungeadgang. Mere information om dette kan findes i denne artikel på InsideFlyer.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *