Air France genåbner langsomt flere ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France planlægger en langsom genstart af flere ruter frem til slutning af næste måned. Også København er tilbage på rutekortet.

Ligesom Lufthansa og søsterselskab KLM, har Air France også præsenteret en plan for en langsom genstart af netværket. Lige nu udfører det franske flyselskab mellem 3 og 5% af den normale antal afgange til 43 destinationer, primært indenfor Europa og franske oversøiske territorier.

København er en af de ruter, som forventes genåbnet i løbet af de næste dage og uger. Den første direkte afgang til Paris, som vi kan finde ved artiklens udgivelse, er på søndag den 24. maj og vil i første omgang blive udført et antal gange om ugen, men endnu ikke dagligt.

Med den langsomme genåbning af ruterne regner Air France med at være tilbage på 15% af det normale aktivitetsniveau i slutning af juni 2020. Det betyder, at omkring 75 af de i alt 224 af selskabets fly vil være beskæftiget til den tid.

Det bliver dog ikke den samme oplevelse, som før Coronakrisen. Der vil være både med temperaturmålinger i lufthavnen og obligatorisk brug af mundmasker i lufthavnen og under flyvningen. Planen er selvfølgelig også kun foreløbig og afhænger af udviklingen af pandemien og ophævelse af rejserestriktioner og grænselukninger.

Billede: Air France

Netværk ved slutning af juni 2020

Den 30. juni 2020 forventer Air France at kunne flyve til følgende destinationer fra Paris Charles-de-Gaulle:

Frankrig: Ajaccio, Bastia, Biarritz, Bordeaux, Brest, Calvi, Clermont-Ferrand, Figari, Marseille, Montpellier, Nice, Pau, Perpignan, Toulon, Toulouse

Franske oversøiske territorier og Karibien: Cayenne, Fort-de-France, Pointe-à-Pitre, Saint-Denis de La Réunion, Saint-Martin (jun fragt)

Europa: Amsterdam, Athen, Barcelona, Bari, Bergen, Berlin, Birmingham, Bologna, Bucharest, Budapest, København, Dublin, Düsseldorf, Edinburgh, Firenze, Frankfurt, Geneva, Hamburg, Hanover, Heraklion, Ibiza, Lissabon, Ljubljana, London, Madrid, Manchester, Milan, Munich, Napoli, Newcastle, Oslo, Palma de Mallorca, Porto, Prag, Rom, Stockholm, Warsaw, Venedig, Wien, Yerevan, Zurich

Mellemøsten: Bangalore, Beirut, Mumbay, Delhi, Dubai, Cairo

Afrika: Abidjan (kun fragt), Bamako (kun fragt), Cotonou, Douala, Yaoundé

Nordamerika: Atlanta, Boston (kun fragt), Chicago, New York, Los Angeles, Mexico City, Montreal

Sydamerika: Panama City (kun fragt), Rio de Janeiro, Sao Paulo

Asien: Bangkok (kun fragt), Ho Chi Minh City (kun fragt), Hong Kong, Osaka, Seoul, Shanghai (kun fragt), Singapore, Tokyo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *