Få point ved at udfylde spørgeskemaer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke kun flyselskaberne, der tilbyder point for diverse ydelser. Også ved at udfylde spørgeskemaer på nettet kan du optjene point.

Og lad det være sagt med det samme: Det er ikke noget man kan leve af. Men man kan alligevel få lidt ud af ulejligheden ved fx. at svare på, hvor mange Carlsberg man drikker om ugen. Her kigger vi på et par af programmerne:

 

Eovendo

Du har måske set reklamerne for Eovendo i fjernsynet, og det er nærmest lidt ironisk. For Eovendo går ud på, at du skal se tv-reklamer på nettet og bedømme dem. Hver tv-reklame giver 25 øre, som kan udbetales på flere måder. Standarden er at få dem overført til ens PayPal-konto, og man kan vælge, om det skal ske øjeblikkeligt, en gang om ugen eller en gang om måneden. Men hvis man i stedet ønsker at optjene produkter, kan man faktisk få lidt mere for pengene. Der er en del produkter at vælge imellem, men for eksempel kan man få et gavekort for 50 kroner til Jysk for 30 kroner eller et gavekort på 30 kroner til Hungry for 15 kroner. Udover tv-reklamerne kan man spille diverse spil og derved deltage i konkurrencer. Tilmeld dig på https://www.eovendo.com/ – hvis du er flink, må du gerne skrive GULDLOLK som guldkode, når du registrerer dig. Den giver bonus til artiklens forfatter, men koster ikke dig noget.

Eovendo
Lidt af det du kan købe med din opsparede bonus

 

YouGov

Det er det program, jeg har været tilmeldt i længst tid. Der er masser af spørgeskemaer i varierende længder og med tiden kan det blive lidt ensformigt. Men det er efterhånden blevet en tradition, at jeg til efteråret bestiller en julegave i deres pointshop. YouGov sender 3-5 mails om ugen med spørgeskemaer, og hvis man ikke passer i målgruppen for spørgeskemaet, bliver man sendt videre til et nyt. Man optjener typisk 50-200 point pr. spørgeskema afhængig af længden.

Har du over 2.000 point, kan du begynde at bestille varer i pointshoppen, der typisk består af ting til køkkenet og lidt sportstøj. Hvis du som jeg vil bestille julegaver, skal du gøre det i god tid, for der går op til to måneder, før du får varen. Udover pointshoppen kan du bruge dine point som lodder i konkurrencer eller donere til velgørende foreninger.

Et par gange om året sender YouGov også en mail, hvor man inviteres til at være med i en fokusgruppe. Det foregår typisk i København og varer et par timer. Jeg deltog på et tidspunkt i en, hvor man skulle sige sin mening om et par markedsføringskoncepter for Lurpak. De disker op med sandwich og drikkevarer, og aflønningen er et gavekort. Beløbet er blandt andet afhængig af længden.

Tilmeld dig på https://yougov.dk/ (Referral-links, der giver artiklens forfatter en bonus uden at det koster dig noget.)

yougov2

 

M3 Panel

Det er næsten det samme som YouGov. De sender en mail nogle gange om ugen med link til et spørgeskema og når du har udfyldt det, er der point. Hos M3 Panel er der ikke nogen grænse for, hvor mange point du skal have, før du kan gå shop amok i deres pointshop. Udvalget er dog noget anderledes end YouGov. Her er der en del gadgets, der er vin, køkkensager og gavekort til www.gavekortet.dk og McDonald’s. Desuden kan du bruge point på at deltage i konkurrencer eller donere til velgørenhed. Tilmeld dig på http://www.m3panel.com/

m3panelsporgeskema

 

Jeg har gennem tiden været tilmeldt andre koncepter inden for samme genre, men det er disse, jeg vurderer er blandt de bedste i forhold til antal point og hvad man kan bruge dem på. Der er masser af disse programmer på nettet, og du er velkommen til at fortælle om andre i kommentarer herunder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *