Flyselskaber i Lufthansa Group fortsætter med flyvninger til USA

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På trods af de nye rejseguidelines udstedt af de amerikanske myndigheder for passagerer fra EU, Schweiz og andre lande, fortsætter flyselskaberne i Lufthansa Group med at tilbyde flyrejser til USA fra Tyskland, Østrig, Schweiz og Belgien.

Lufthansa Group fortsætter med at flyve fra Frankfurt til Chicago og Newark (New York), fra Zürich til Chicago og Newark (New York), fra Wien til Chicago, og fra Bruxelles til Washington efter den 14. marts. På den måde opretholdes trods alt nogen flytrafikforbindelse til USA fra Europa.

Flyselskaberne i gruppen arbejder for tiden på en alternativ flytidstabel for USA. Passagerer vil stadig kunne nå frem til alle destinationer inden for USA gennem knudepunkterne dér og flyforbindelser, der drives af partner-flyselskabet United Airlines.

Ydermere vil alle andre USA-flyvninger blive indstillet indtil videre på grund af restriktionerne fra de amerikanske myndigheder, herunder alle afgange fra München, Düsseldorf og Genève. Indtil videre fortsætter Lufthansa Group med flyvninger til samtlige destinationer i Canada.

Som planlagt tilbyder flyselskaberne i Lufthansa Group 313 forbindelser til 21 destinationer i USA fra Europa i henhold til vintertidsplanen, som stadig er i kraft frem til den 28. marts.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *