Hilton udsalg: Op til 25% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton giver som flere andre hotelkæder i øjeblikket store rabatter for at sparke gang i forretningen. Du bør derfor undersøge markedet godt, før du bestiller en overnatning på et hotel.

Hilton giver i øjeblikket op til 25 procent rabat på ophold indtil udgangen af juli 2020. Hvis du skal på en nødvendig forretningsrejser (som Udenrigsministeriet jo ikke fraråder med den nuværende rejsevejledning), skulle du måske tjekke priserne på www.hilton.com. Det samme gælder, hvis du vil holde ferie i Tyskland eller Island. Her kunne du måske overveje at bruge et af kædens hoteller. Specielt hvis du er medlem af kædens loyalitets program Hilton Honors.

Flere hotelkæder giver lige nu ganske pæne rabatter på ophold og gavekort eller ekstra mange point i deres loyalitets programmer. Vi har eksempelvis skrevet om Small Danish Hotels, Nordic Choice Hotels, Radisson, Hyatt og Small Luxury Hotels. Nu følger vi op med en beskrivelse af Hiltons tilbud.

Hiltons udsalg: Op til 25% rabat

Udsalget gælder for overnatninger, der finder sted indtil udgangen af ​​juli 2020. Hvor længe du kan reserverer med rabatten, kan jeg desværre ikke oplyse. Kæden har nemlig ikke offentliggjort vilkårene og betingelserne for dette udsalg. Rabatten ligger mellem 10 procent og 25 procent, så du får naturligvis ikke 25% rabat på alle hoteller. Og vi formoder, at rabatten ofte er mindre. Jeg kan godt lide, at rabatten automatisk kommer frem, når du søger en overnatning på hotellets hjemmeside. Du skal altså ikke huske en speciel kode eller reservere via en særlig hjemmeside for at få de fordelagtige priser. Dertil kommer, at ophold booket med rabat er fleksible. Du kan derfor fortryde og annullere uden, du skal betale ekstra gebyrer.

Her gælder tilbuddet

Hiltons tilbud gælder for ophold i Europa, Afrika og Mellemøsten. I denne henseende er tilbuddet ikke kun velegnet til en tur til Europa, men – hvis det er muligt – også til en tur til f.eks. Dubai.

Alle kæder i konsortiet deltager i det aktuelle tilbud, dvs.

  • Waldorf Astoria
  • Hilton Hotels & Resorts
  • Conrad Hotels & Resorts
  • DoubleTree by Hilton
  • Canopy by Hilton
  • Curio Collection
  • Hilton Garden Inn
  • Hampton by Hilton.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Fotos: © Hilton Hotels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *