Hyatt giver 20% rabat og gratis morgenmad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hyatt har offentliggjort en kampagne, der ikke kun tilbyder 20 procent rabat på værelsesprisen, men også giver gratis morgenmad.

Dermed lægger hotelkæden sig i halen af de andre firmaer i turist sektoren, der forsøger at redde sommersæsonen med særlige kampagner.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver person og familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder både for ferieophold og forretningsrejser.

Ikke kun til sommerferie

Tilbuddet gælder for ophold indtil 15. december 2020. Så hvis du ikke ønsker at rejse i de kommende uger, kan du også nemt bestille ophold, der ligger lidt ude i fremtiden. Du skal reservere dit ophold inden 8. september 2020 – så der er ingen grund til at skynde sig. Hvis du med kort varsel fortryder din planlagte rejse, kan du annullere dit ophold gratis op til 24 timer før ankomst. Den samme mulighed har du naturligvis, hvis de officielle rejsevejledninger får begrænsninger, der pålægger dig at aflyse din rejse. Medlemmer af loyalitetsprogrammet World of Hyatt får 20% rabat, mens alle andre må nøjes med 15%. Dertil kommer den gratis morgenmad, som alle vil få.

Hyatt

Reservation

Du kan nemt reservere et værelse, med den lovede rabat på Hyatts hjemmeside. Tilbuddet ligger på siden og kan ses af alle. Altså ikke noget med at huske “hemmelige” rabatkoder.

Hvis du ikke er medlem af World of Hyatt, vælger du prisen “Save 15% + Breakfast“. Men det er gratis at blive medlem, så hvorfor ikke bare melde sig ind og spare 5% mere? Det gør du nemlig på prisen “Members Save More + Breakfast”. Det er muligt at reserverer værelser til kampagnepriser i Europa, Asien, Mellemøsten eller USA.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © Hyatt HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *