Icelandair inspirerer passagerer til at tage betagende luftfotos fra 6.700 meters højde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den unikke flyvning ‘Iceland By Air’ tager en særlig rute over Islands spektakulære seværdigheder for at markere det nye Boeing 737 MAX 8-flys ankomst.

“Iceland By Air” gav forleden passagererne en ekstraordinær flyvning, hvor de kunne se nogle af landets betagende landskaber så som Jökulsárlon Lagoon fra de bedste pladser ombord på det nye fly.

  • Icelandairs første nye Boeing 737 MAX 8 har forbedret kabineplads og nydesignede vinduer til bedre udsyn, forbedret kundekomfort og -oplevelse, hvilket gør rejsetiden yderst behagelig
  • Boeing 737 MAX 8-flyet slutter sig til Icelandairs flyflåde, der opererer mellem samtlige af flyselskabets destinationer, og som flyver over Atlanterhavet hver dag
  • Icelandair modtager 16 nye fly inden for de næste fire år som led i deres indsats for konstant at forbedre kundeoplevelsen og sikre, at passagererne nyder flyrejsen lige så meget som selve destinationen

Icelandair byder sin første nye Boeing 737 MAX 8 velkommen med en unik flyvning “Iceland By Air”, der forleden tog en særlig rute over nogle af Islands mest fantastiske landskaber og seværdigheder.

Det nye Icelandair Boeing 737 MAX 8 (foto: Icelandair).

Alle Icelandair-fly er opkaldt efter islandske vulkaner eller områder med Islands spektakulære naturlige skønhed. Den nye Boeing 737 MAX 8, ved navn Jökulsárlon, fløj en skræddersyet rute mod nord for at se Akureyri fra luften – byen, hvor Icelandair blev grundlagt i 1937. Passagererne kunne også nyde udsigten over Tröllaskagi-bjergene, den nordlige fjord Eyjafjorður, Reykjavik og Hvalfjord-højlandet.

Icelandair med specialøl

Passagererne skålede for det nye fly i Icelandairs specialøl “737 Transatlantic Icelandair Pale Ale”, der er tilgængelig ombord og i Icelandair Saga Lounge på Keflavik International lufthavn i en begrænset periode. Denne øl har et alkoholindhold på 7,37 pct. og er lavet med humle fra den nordvestlige del af Stillehavet (hvor Boeing fly er lavet) og europæisk malt, som hyldest til den rejse, disse fly skal på.

Nyt kabinedesign på Boeing 737 MAX 8

Icelandairs nye Boeing 737 MAX 8 giver en forbedret flyvning med et redesignet kabineinteriør og justerbar LED-belysning. Ved at indarbejde mange års forbrugerundersøgelser i designet har den forbedrede kabine et Boeing Sky Interiør, der er udstyret med moderne udsmykkede vægge, der drager blikket mod vinduet. Andre nye tiltag er større skabe i kabinen, der skal give passagererne ekstra plads til lettere at opbevare deres bagage.

Lær at tage gode luftfotos

Med den islandske landskabsfotograf, Páll Jökull, som vært, fik gæsterne ombord undervisning i at tage de bedste luftfotos fra de nye vinduer designet til bedre udsyn. Pálls fotograferingstips hjalp passagererne med at få det perfekte pletskud: Flyets nye LED-belysningssystem bruges til at lyse billedet op, og kabinevinduerne med forbedret design hjælper til at indramme det.

Jökull siger om det at tage luftfotos ud af vinduet at:

At tage et godt billede fra Boeing 737 MAX er en kombination af det tilgængelige lys og sammensætningen af ​​det, du ser derude, landskab/himmel, og det bliver nu lettere med de nye redesignede vinduer.

Icelandair forsætter med Boeing som leverandør

Icelandairs nyeste fly sætter også en ny standard for brændstofeffektivitet med en ydeevne på op til 20 procent mere brændstofeffektivitet og en øget rækkevidde på op til fem km sammenlignet med de tidligere. 737 MAX inkorporerer den nyeste støjsvage flyteknologi for at reducere flyets støjniveau med op mod 40 procent.

Luftfartsselskabet tilføjer i alt 16 nye Boeing 737 MAX 8 og Boeing 737 MAX 9-fly til sin flåde i løbet af de næste fire år, hvilket gør det muligt for flyselskabet yderligere at styrke sit voksende rutenet. Det nye fly supplerer Icelandairs eksisterende flåde, som allerede indeholder 757 fly og 767 fly, og som alle passer perfekt til mellemlange flyvninger på transatlantiske og europæiske ruter.

Björgúlfur Jóhannsson, CEO hos Icelandair udtaler:

Tilføjelsen af de 16 nye fly til Icelandairs flåde i løbet af de næste fire år markerer vores dedikerede indsats for konstant at forbedre kundeoplevelsen. Boeing 737 MAX-familien vil gøre det muligt for os at fortsætte med at styrke vores rutenet og tilbyde vores kunder valgmuligheder og fleksibilitet i dette stærkt konkurrenceprægede miljø.

I begyndelsen af ​​sommeren 2018 introducerer flyselskabet fem nye nordamerikanske ruter udover at indlede flyvninger mellem Dublin og Reykjavík. Icelandair har også for nylig forenklet sit flytilbud ombord til at tilbyde to rejseklasser: Saga Premium og Economy for bedst at imødekomme deres kunders rejsebehov. Ud over at investere i flytilbud og styrke rutenettet, er den online kundeoplevelse også blevet opdateret med en ny hjemmeside, der er tilgængelig på 16 sprog og lettere end nogensinde at navigere i.

Deltag selv og vind

Alle passagerer ombord på Boeing 737 MAX 8 fly kan over den næste måned være med til at tage det perfekte foto fra luften ved at bruge #IcelandByAir – og dermed få en chance for at blive blandt vinderbillederne, der bliver fremhævet i Icelandairs inflight magasin og fremvist på Icelandairs hjemmeside.

For at blive endnu klogere på Icelandair, besøg hjemmesiden her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *