Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
I december havde InsideFlyer fornøjelsen af at besøge Clarion i Københavns Lufthavn, og i denne artikel vil vi give et indblik i restaurantens udbud og kvalitet.
Under vores besøg på Clarion i Københavns Lufthavn, prøvede vi restaurantens to mest populære bud på en aftensmad. Begge måltider blev indtaget i hotellets hovedrestaurant, imens baren har et mere begrænset udbud af mad, der dog også bliver forberedt i hotellets hovedkøkken.
Aftenbuffeten
Clarions aftenbuffet indeholder et væld af gode smagsoplevelser. Der er alt fra små appetizers til godt kød og salater som hovedret, og flere forskellige meget velsmagende desserter. Som et hvert godt måltid, kan du selvfølgelig slutte af med et udvalg af gode oste, eller en kop kaffe med lidt til den søde tand.
Da InsideFlyer besøgte restauranten havde Clarion tilberedt en overdådig julebuffet, gennemført i bedste nordiske stil. Klassikkerne var på plads i form af flæskesteg, and, frikadeller, juleskinke og risalamande. Derudover var der lækre appetizers med Laks, ligesom man kunne lægge ud med en klassisk sildemad.
Salatbaren var osgå i topform, hvor man kunne blande alt hvad hjertet begærer af grøntsager, tilberedt på forskellige måder. Toppingerne var der også styr på – min personlige farvorit var udvalget af nødder, som man kunne give sin salat et ekstra touch med.
Desserten var en hel buffet for sig selv, hvor man enten kunne nyde en risalamande tilberedt flot i et cocktailglas, eller den klassiske “gammeldaws æblekage” som altid er en sikker vinder. Var man til noget mindre, var der et udvalg af mindre stykker kager. Bla. brownies, macaroons og kanelkager. Er man mere til noget i den sunde afdeling, var der selvføgelig også vandmelon og ananas.
Ostebordet havde fire forskellige slags oste, og der var både mild og cremet ost, ligesom man kunne prøve krafter med en blåskimmel. Til dette var der både franskbrød, og forskellige kiks. Derudover kunne man toppe det af med syltede nødder. Desforuden kunne man forsøde anretningen med småkager eller bolchespiraler.
Alt i alt et meget smagfuldt måltid, som man var garanteret ikke at gå sulten hjem fra!
Burger
En klassiker – vi kender den, og vi elsker den! En bøf lagt i en bolle, og kun fantasien sætter grænser for hvad der kan komme imellem. En god restaurant, har oftest en signaturburger, og Clarions restaurant i lufthavnen er ingen undtagelse!
Burgeren består af, hvad jeg skyder til at være en briochebolle med en velsmagende og saftig bøf. Imellem er lagt rigelige mængder ost og bacon, lidt salat og lidt barbequesauce. Det specielle ved denne burger var de friterede løgringe som erstattede de rå løg i burgeren – en klar vinder i mine øjne. Burgeren var velafbalanceret og fik i den grad tænderne til at løbe i vand!
Burgeren blev fulgt til dørs af en kurv med fritterede håndskårne pommes frites, og en lækker aioli, samt en helt klassisk ketchup.
Service
Servicen var i top! Man bliver mødt, og personligt vist til sin plads af en tjener. Det der gjorde det til en af de bedre oplevelser for mig var, at tjenerne for alvor var opmærksomme på en. Blandt andet fik jeg en personlig rundtur i buffeten, inden jeg besluttede mig for hvad jeg ville lægge på min tallerken. Der blev talt yderst pænt til gæsterne, og jeg kunne også høre ved andre borde, at tjenerne har et flot engelsk.
[…] Læs mere: Vi tester maden på Clarion Hotel Copenhagen Airport […]