My Flights-appen i vanskeligheder

My Flights-appen offline!

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har tidligere skrevet en meget positiv anmeldelse af My flights-appen til iPhone. Nu er denne app desværre kommet i vanskeligheder på grund af Amadeus…

Det er My flights som sidste uge skrev en kort meddelelse på deres hjemmeside, der så ud til at være dødsdommen for den ellers meget populære rejseapp. De skrev: «My Flights is now offline for the foreseeable future. Thank you to all our users for your support over the years, and we hope to be back one day in the future».

På appens Facebook-side præciserede de med lidt mere info, og her henviste de til at Amadeus (bookingsystem for billetter) havde blokeret deres adgang. Virksomheden gættede på, at det er fordi Amadeus har relanceret sin egen app, CheckMyTrip, for nyligt. De skrev «Unfortunately it looks like My Flights is now offline for the foreseeable future, due to Amadeus preventing My Flights from accessing bookings. This coincides with the launch of their own updated app».

Dette vakte vrede imod Amadeus, fra alle de rejsende som bruger appen som deres primære rejseplanlægger – heriblandt mange af vores forumbrugere. Appen har været meget populær, dels fordi den advarer meget tidligt om alt fra ændringer i materiel, sædeændringer og mere. Vores vurdering er at My Flights har været at foretrække, frem for Amadeus egen app, eftersom den har syntes hurtigere i brug, og at den efter vores erfaring giver dig endnu mere information om flytyper, billetklasser osv.

Brugerne på vores forum har diskuteret vidt og bredt, om problemerne My Flights er løbet ind i med Amadeus – følg tråden, og debatter selv med her!

Løsning på vej

My Flights har fredag meldt ud at de nu er i gang med at forhandle en ny løsning på plads med Amadeus, og at de nu er positive over fremtiden for appen, selvom det i deres første udmeldinger så ret sort ud.

My Flights skriver følgende på deres Facebook:

13393128_10154160519014299_1330429791_n.png

Vi og vores forumbrugere krydser fingre for, at My Flights og Amadeus får indgået et fornuftigt forlig, så vi alle kan bruge appen fortsat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *