Qatar Airways dropper lounge adgang for bonusbilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ikke mange dage efter Qatar Airways introducerede deres nye “unbundled” Business Class Classic billet kommer nyheden om at du ikke længere har adgang til deres lounger på en bonusbillet.

OPDATERING:

Ifølge hjemmesiden One Mile At A Time, så har en anden Qatar Airways talsperson sagt følgende:

We have also not made any changes to award ticket policies as a result of fare family changes. Our valued Qatar Airways Privilege Club members booking a Business Class award flight will receive the same benefits as before including complimentary lounge access and seat allocation.

Så det er lidt spændende hvad det rigtige svar er. Vi håber at der ikke sker nogen ændringer for bonusbilletterne og at de forsat giver loungeadgang etc.


Indtil nu har du kunnet bruge dine bonuspoint på en rejse i Qatar Airways gode Business Class og mange gange i deres super Qsuite. I den, til tider lange ventetid i Doha, har du så kunnet slappe af og få noget at spise og drikke i deres meget store og flotte Al Mourjan Business Class lounge. Dette er nu slut.

Det skyldes at de kommende bonusbilletter i Business Class nu bookes ind som Business Class Classic. Dette betyder at der ikke er sædevalg og adgang til lounge.

Business Class Classic er netop en del af den netop indførte ændring Qatar Airways har gjort for deres Business Class billetter. Læs detaljerne om det her.

Hvad er så mulighederne for lounge adgang?

Der er reelt forsat to muligheder. Den ene er via status i et medlemsprogram og den anden er ved at købe sig adgang.

Hvis du har status af enten Qatar Airways’ Privilege Club Gold eller Platinum status, samt holder et tilsvarende niveau i en af de andre oneworld flyselskabers medlemsprogram, så kan du få adgang til loungen.

Har du ikke en status er der mulighed for at tilkøbe sig adgang til lounge. Priserne ligger mellem 300 QAR (517 DKK) to 600 QAR (1033 DKK).

Fra FlyerTalk har vi denne oversigt som viser hvordan dine muligheder og fordele er:

Oversigt fra FlyerTalk over de nye muligheder/begrænsninger for Qatar Airways nye Business Class Classic billet. Kilde: FlyerTalk

Det skal siges at dette ikke kun gælder for Qatar Airways egne lounger. Det gælder også for de 3. parts lounger og andre oneworld lounger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *