Rejse Deal: Flyv med British Airways i Premium Economy til Los Angeles for 4.267,- kroner – også muligt at opgradere til Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu kan du komme til Los Angeles med British Airways i deres Premium Economy kabine – World Traveller Plus – for kun 4.267,- kroner. Denne billige billet giver også en god mulighed for at opgradere sig med Avios til Business Class (Club World).

Det ligner en meget aggresivt angreb på Norwegian og deres premium kabine British Airways lige nu har igangsat. Det kommer dig som kunde tilgode og giver dig rekordbillige premium billetter til f. eks. Los Angeles fra hele skandinavien. Der er flere billige destinationer og de billigste er til den amerikanske vestkyst.

Vi har kigget nærmere på en retur billet i marts måned fra København og til Los Angeles (søg og bestil her):

 

Et basismedlem i British Airways og deres Executive Club vil optjene godt 11.000 Avios for denne tur. Er du guldmedlem, så vil de tjene godt 22.000 Avios.

Har du Avios på din konto, så kan du også betale en del af billetten med dine Avios.

Sådan er Premium Economy sæderne ombord på et British Airways Airbus A380, som bruges på netop ruten til Los Angeles.

Ønsker du at opgradere til Business Class (Club World)

Hvis du ønsker at benytte dine Avios til at opgradere billetten fra World Traveller Plus og til Club World, så er en af muligheder at du kontakter British Airways via telefonen og spørger til om der på den eller de afgange du kigger på. Via telefonen vil du kunne få oplyst om der er plads og mulighed for en opgradering.

En anden mulighed er du søger efter ledige bonusbilletter til Club World. Findes der ledige bonusbilletter på den afgang, som der også er billige World Traveller Plus billetter, så er det bare at købe billetten. Efter du har købt din billet, så kontakter du British Airways via telefonen og så klarer de opgraderingen i løbet af kort tid.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *