Royal Air Maroc bliver en del af OneWorld Alliancen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Royal Air Maroc bliver fra 1. april 2020 fuldbyrdigt medlem af Oneworld-alliancen. Flyselskabet bliver dermed alliancens første medlem på det afrikanske kontinent.

Royal Air Maroc blev først annonceret som kandidat for medlemskab i Oneworld i december 2018. Perioden frem til medlemskabet officielt træder i kraft bliver brugt til at integrere det nye medlem i alliancen. Samtidig vil også flyselskabets regionale datterselskab, Royal Air Maroc Express, træde ind som affiliate member i Oneworld.

De sidste par år har vi set flere medlemmer falde fra de tre store alliancer indenfor luftfart. Dette skyldes til dels konkurser, men nogen flyselskaber har også valgt hellere knytte sig til samarbejdspartnere udenfor alliancerne. En af de sidste eksempler på dette var selskapet LATAM, som trådte ud af Oneworld i september sidste år. Flere har stillet spørgsmålstegn ved alliancernes betydning i fremtiden, så vi glæder os over at der også kommer nye medlemmer til.

Alliancens nyeste medlem vil tilføre Oneworlds netværk 39 nye destinationer i 23 lande. Det nationale marokkanske flyselskab betjener totalt over 100 destinationer i mere end 50 lande verden over.

Udvider bonusprogrammet med nyt niveau

Udvidelsen af alliancen indebærer selvfølgelig også at du som medlem af et af Oneworlds loyaitetsprogrammer, vil kunne drage nytte af dine fordelene når du rejser med Royal Air Maroc. Medlemmer i flyselskabets eget loyalitetsprogram Safar Flyer vil også kunne optjene point og indløse bonusrejser hos de andre flyselskaber i Oneworld.

Medlemmer med Safar Flyer Gold-status, som er loyalitetsprogrammets højeste niveau i dag, vil få Oneworld Sapphire-status og dermed adgang til mere end 650 Oneworld-lounger over hele verden. Derudover skal der oprettes et nyt niveau over Gold kalt Safar Flyer Platinum, som vil give Emerald-status. 

Royal Air Maroc har allerede codeshare-samarbejde med flere selskaber i alliancen og det er forventet at flere samarbejdsaftaler vil blive annonceret i månedene som kommer.

– Vi er beærede og glade over at ønske Royal Air Maroc velkommen i alliancen som første fuldbyrdige medlem på det hurtigt voksende afrikanske kontinentet. De gode tjenester og globale netværk Royal Air Maroc tilbyder vil positionere Oneworld som den foretrukne alliance i Afrika, hvor Casasblanca er et ledende globalt finanscentrum. Vi vil takke teamet hos Royal Air Maroc for deres indsats det siste år, for at forberede sig på at blive en del af Oneworld. Vi ser frem til at fejre medlemskabet med dem i Marrakesh i marts.

Foto: Oneworld / Royal Air MarocHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *