De danske grænser lukker lørdag klokken 12:00

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Statsministeren lukker lørdag klokken 12:00. Dette er meldt her klokken 19:00 fredag aften.

Det betyder at alt passagertrafik lukker helt ned. Fly, tog, færger vil derfor også lukke ned på alle de grænseoverskridende.

Alle private rejser ind og ud af Danmark er ikke muligt længere. Godstransport og ligende vil forsat være muligt.

Vi må derfor forvente at flyselskaberne efterfølge vil ændre på de planer de meldte ud i dag. Så det kan tænkes at SAS laver om i planerne med at holde 2 langruter aktive ud af Danmark.

Det løber frem til den 13. april 2020. Dermed er Påsken inkluderet og det er ikke muligt at tage ud af landet på Påskeferie.

Det bliver ikke det sidste tiltag i denne situation siger Mette Frederiksen.

Udenrigsministeriet gør hele verden orange

På et pressemøde tidligere i dag meddelte Udenrigsministeriet, at de nu fraråder alle ikke-nødvendige rejser til samtlige lande i verden.

Samtidigt opfordrer de alle danskere uden for Danmarks grænser til at påbegynde deres hjemrejse hurtigst muligt (med mindre de er bosiddende i udlandet).

Alle lande er dermed opdateret til “orange” i deres rejsevejledning.

Du finder Udenrigsministeriets rejsevejledning via dette link

Kommentarer

  1. Frank siger

    Jeres misinformation når nu nye højder. Fly, færger og tog lukker IKKE ned. De fortsætter alle på reduceret schedule. Det er fortsat også muligt at krydse grænsen som privat person hvis du har behov for at gøre dette for at passe dit arbejde skal beøge syge familie medlemmer etc. etc. etc. etc. etc.

    SAS meldte allerede ud i går at de vil fortsætte med at flyve til EWR, ORD og NRT/HND fra CPH samt EWR fra ARN. Alle med reduceret schedule. Det er altså væsentlig mere end de 2 ruter i gættede på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *