Norwegian lancerer ungdomsbilletter på flere ruter

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 18/11/14.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,246
  "Synes godt om" modtaget:
  6,486
  Point:
  113
  Norwegian lancerer ungdomsbilletter på flere ruter
  Norwegian - 2014-11-18 09:54 CET
  [​IMG]

  Nu bliver det ekstra billigt for unge at rejse med Norwegian. Flyseskabet lancerer nu en særlig ungdomsbillet for unge mellem 12 og 26 år på ruterne mellem København og Oslo, Stockholm, Helsinki, Trondheim og Bergen samt mellem Billund og Oslo. I slutningen af oktober lancerede Norwegian også ungdomsbilletter mellem København og Aalborg.

  Unge mellem 12 og 26 år kan nu rejse ekstra billigt med Norwegian på ruterne mellem København og Oslo, Stockholm, Helsinki, Trondheim og Bergen samt mellem Billund og Oslo. Flyselskabet lancerer nemlig en ungdomsbillet, som kan erhverves ved at benytte kampagnekoden UNDER26 på selskabets hjemmeside ved billetbestilling. I slutningen af oktober lancerede Norwegian også ungdomsbilletter mellem København og Aalborg. Prisen for en ungdomsbillet starter fra 299,- enkeltbillet.

  ”Vi er glade for at kunne tilbyde vores unge rejsende en endnu mere attraktiv pris på flere nordiske ruter både fra København og Jylland. Med dette initiativ får endnu flere unge større mulighed for at rejse nemt, komfortabelt og billigt mellem de nordiske lande. Vi glæder os til at byde velkommen om bord på vores nye, mere miljøvenlige fly med gratis WiFi,” siger Johan Bisgaard Larsen, informations- og markedschef i Norwegian.
  Fakta om ungdomsbilletter
  * Alderskontrol vil blive udført ved gate, og den rejsende skal kunne vise godkendt legitimation ved ombordstigning
  * For at bestille ungdomsbilletter skal du være mellem 12 og 26 år, og ikke være fyldt 26 år på afrejsetidspunktet
  * Tilgængelighed kan variere fra rute til rute
   

Del denne side