Norwegian-passagerer har doneret 4,5 millioner kroner til UNICEF’s arbejde for verdens mest udsatte

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 23/6/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,290
  "Synes godt om" modtaget:
  7,003
  Point:
  113

  Norwegian - 2016-06-23 08:03 CEST
  [​IMG]

  Med få klik har Norwegians passagerer bidraget med hele 4,5 millioner kroner til UNICEF’s arbejde for verdens mest udsatte børn i løbet af det sidste år. Det har de gjort ved at give et bidrag til UNICEF, når de bestiller en flybillet på Norwegians hjemmeside.

  ”Jeg vil takke alle vores fantastiske passagerer for den gavmildhed, de har vist det seneste år. 4,5 millioner kroner bidrager til, at UNICEF kan sørge for, at endnu flere børn får den fremtid, de fortjener. Derudover viser dette, at ved at gøre det let at donere, så bidrager endnu flere”, siger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

  ”Der er tydeligt en stærk vilje til at bidrage og et glædeligt engagement for at hjælpe verdens børn. Hvert et klik redder og forbedrer børns liv. Hvis det er enkelt at donere, så ser vi, at rigtig mange ønsker at bidrage. Resultatet indtil nu er fantastisk, men jeg håber, at endnu flere Norwegian-passagerer vil benytte sig af den nemme mulighed for at støtte UNICEF’s arbejde for børn. En stor tak til alle passagererne, som har bidraget indtil nu, Amadeus og Norwegian”, siger Bernt G. Apeland, generalsekretær i UNICEF Norge.

  Passagerer har mulighed for at give 25, 50, 75 eller 100 kroner. 25 kroner er nok til at vaccinere 10 børn mod polio, mens 50 kroner kan give 1.000 vandrensetabletter, hvilket er nok til 5.000 liter rent drikkevand. 75 kroner er nok til 21 energimadpakker – en uges ration til et underernæret barn, og 100 kroner er nok til skolebøger til en hel klasse.

  Siden 2007 har Norwegian og UNICEF haft et signaturpartnerskab. Gennem dette samarbejde har Norwegian eksempelvis fløjet nødhjælp til Den Centralafrikanske Republik og til syriske flygtninge i Jordan. Flyselskabet har også haft indsamlinger om bord, ligesom alle Norwegian-ansatte donerer deres julegave til UNICEF.

  Det er IT-selskabet Amadeus, der har leveret den teknologiske løsning.
   

Del denne side