Køb World of Hyatt point med 40% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu kan du igen købe World of Hyatt-point og få en bonus på op til 40 procent. Denne kampagne løber indtil 31. december 2019.

De fleste hotellers loyalitetsprogrammer har kampagner, hvor du kan købe point billigere end normalt. Vi har tidligere skrevet om en lignende kampagner hos Hilton Honors. Denne artikel vil fokusere på World of Hyatts aktuelle kampagne.

Knap 1.300 hoteller er knyttet til programmet World of Hyatt. På InsideFlyer deler vi vores erfaringer med ophold på Hyatt hoteller i denne tråd

Når du købet point og får 40% bonus, betaler du 1,7 amerikanske cent pr. point. Flere analyser har vurderet, at den reelle værdi ligger på dette niveau, når du indløser dem. Så med andre ord, vil det koste det samme, uanset om du betaler for dit hotelophold med kreditkortet eller point køb i denne kampagne. Men du kan være heldig at finde hoteller, hvor værelserne normalt er så dyre, at du sparer rigtigt meget, når du betaler med point. Du kan eksempelvis spare rigtigt meget på Park Hyatt Sydney og Park Hyatt Malediven. Se mere om dette nederst på siden.

Køb point til World of Hyatt

Du kan se frem til at modtage bonussen på 40%, hvis du køber mindst 5.000 Hyatt-point. Du kan højst købe 55.000 point, som koster 1320 USD (omkring 9.000 kroner). Med 40% bonus får du ialt 77.000 point på din konto. Naturligvis kan du også købe mindre, for eksempel hvis du kun mangler få har brug for et par tusinde point til et bonusophold.

Park Hyatt Bangkok. © Hyatt Hotels

Indløs point

Den eneste fordel, du får ud af købet er, at du kan bruge disse til at betale for en bounus overnatning. Der følger ikke andre fordele med. World of Hyatt har 7 hotelkategorier. På de billigste hoteller, kan du få et standard værelse for 5000 point – eller du kan betale mere for en suite. På det dyreste hotel koster at standard værelse 30.000 point for en enkelt overnatning.

Du kan også vælge at betale for dit ophold med en kombinagtion af point og penge. Igen er der forskelle i hvor mange World of Hyatt-point der kræves for hoteller i de forskellige kategorier.

Når det et muligt at vælge “Point & Cash”, er det generelt at foretrække frem for en overnatning kun betalt med point. Undtagelser er her hoteller i kategori 1 og 7, hvor den samlede betaling bliver for høj. Hvis du vil bruge dine point på overnatning i den billigste og dyreste kategori, skal du udelukkende betale med point.

Grundlæggende anbefaler jeg især hoteller i kæderne Park Hyatt og Grand Hyatt. Den højeste værdi opnås naturligvis på ekstremt dyre hoteller. Derfor er det ikoniske Park Hyatt Sydney også interessant. De almindelige værelsespriser varierer ofte mellem 750 og 1.000 euro. Men betaler du med point købt i denne kampagne, kan du lige nu få to nætter for omkring det halve. Det samme gør sig gældende for Park Hyatt Malediven, hvor du kan booke en Park Villa til 25.000 point per nat. Hvis du skal have 2 overnatninger, kan du købe det nødvendige antal point for omkring 900 USD. Det svarer til den normale betaling for en enkelt nat – altså igen halv pris.

Park Hyatt Maldives. © Hyatt Hotels

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Steffen og bragt på vores tyske søsterside

Forsidefoto: Park Hyatt Milano. © Hyatt Hotels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *