Marriott Bonvoy: Gratis overnatning til nye medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nye medlemmer af Marriott Bonvoy kan i øjeblikket få en gratis overnatning på et Marriott hotel. Du skal blot melde dig ind via denne side og have to betalte ophold inden 28. september 2020.

Marriott Bonvoy relancerer kampagnen fra februar i år. Den gang blev kampagnen fuldstændig smadret af COVID-19 pandemien, som lukkede rejser til store dele af verden ned. Men nu kommer kampagnen igen og denne gang med frist helt til 28. september

Denne hvervekampagne suppleres af den sideløbende kampagne til eksisterende medlemmer, hvor man kan få 60% bonus ved køb af point. Vi har omtalt kampagnen her.

Gratis overnatning til nye medlemmer

Princippet for kampagnen er meget enkel: For at få den gratis overnatning skal du registrere dig hos Marriott Bonvoy via kampagnens hjemmeside:

Inden 28. september 2020 skal du have to betalte ophold på et hotel i Marriott-porteføljen. Du modtager derefter et certifikat, der giver dig en gratis overnatning på Marriott Bonvoy-hoteller, hvor du kan få en bonusovernatning for højst 25.000 point. Det vil sige, du kan tage en bonusovernatning på hoteller i kategori 1, 2 eller 3 hele året eller en overnatning på et hotel i kategori 4 i lavsæsonen. Du har et år til at indløse certifikatet, som udstedes, i forbindelse med dit andet ophold.

Gælder kun nye medlemmer

Hvis du allerede er medlem af Marriott Bonvoy, kan du naturligvis ikke bruge denne kampagne ved at melde dig ind igen. Men måske kan din partner melde sig ind og I can booke jeres fælles ophold i hendes navn. Du skal så blot være opmærksom på, at opholdene i så fald bliver registreret på hendes konto. Så overnatningerne vil ikke tælle med i din optjening af bonus, ligesom du heller ikke får pointene skrevet på din konto. Hvis du har høj status i Marriott Bonvoy, nyder du heller ikke godt af statusfordelene (ekstra point, gratis morgenmad, opgradering etc.). Derfor bør du måske regne lidt på, om det kan betale sig at oprette et ekstra medlemskab i familien og gå efter den gratis overnatning i denne hvervekampagne.

Det skal understreges, at der kræves 2 ophold, for at du kan få certifikatet. Et ophold kan være blot er på en enkelt nat på et billigt hotel eller en hel uge på et dyrt hotel. Det er ligegyldigt. Du kan heller ikke kunstigt øge antallet af ophold ved at have flere reservationer umiddelbart efter hinanden på samme hotel. Den eneste måde, du kan få flere ophold er ved enten at skifte hotel. En anden mulighed er, at du og din rejseledsager deles om et værelse og skiftes til at have reservationen. Har du reservationen fra fredag til lørdag og din rejseledsager reservationen fra lørdag til søndag, så får I naturligvis hver et ophold.

How skal I bruge den gratis nat?

Her kan du finde hotellerne. Brug søgefunktionen, så du kan finde et hotel, der passer til dine ønsker. Du kan eksempelvis bruge din gratis overnatninger på disse hoteller, som vi tidligere har anmeldt på InsideFlyer:

Når du tager den gratis overnatning, skal du være opmærksom på, at reglerne giver mulighed for at opgradere hotelværelset, ved at betale med point. Dette tolker jeg på den måde, at du kan vælge et standardværelse og bagefter opgradere til suite eller et executive room mod at betale for differencen med point fra din Marriott Bonvoy konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *