Airberlin introducerer flere fly til USA i det kommende vinterprogram

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tysklands andet største flyselskab tilbyder i deres nye vinterprogram flere interkontinentale ruter end nogensinde før.

Airberlin vil fortsætte med at repositionere sig selv som netværksflyselskab i vintersæsonen 2017/18 og har udvidet mængden af fly til USA sammenlignet med tidligere år. Som et resultat heraf, udvider airberlin endnu en gang deres markedsledende position som den største udbyder af langdistancefly på amerikanske lokationer, med 63 % flere fly i Düsseldorf og 13 % flere fly i Berlin, sammenlignet med sidste år.

Airberlins administrerende direktør Thomas Winkelmann udtaler at:

Vi fortsætter med at udvide vores Düsseldorf services og planlægger at have 12 langdistancefly i stedet for 11 fly i lufthavnen fra starten af den kommende vintersæson. Disse fly vil blive benyttet for at kunne tilbyde ekstra fly til USA. I lufthavnen i Berlin-Tegel tilpasser vi vores kapacitet i tråd med den skrøbelige infrastruktur og reducerer derfor vores langdistancefly til 5 i stedet for 6 i flåden.

San Francisco bliver for første gang inkluderet i airberlins vinterprogram. Ruten fra Düsseldorf til Orlando, der startede i maj i år, vil nu blive tilbudt året rundt og bliver derfor en integreret del af vinterprogrammet. I den kommende vinter vil airberlin have 39 fly fra Düsseldorf til Nordamerika. Andre amerikanske destinationer fra Düsseldorf er Boston, Fort Myers, Los Angeles, Miami og New York (JFK).

Airberlin udvider også antal ugentlige afgange og vil således flyve 5 gange ugentligt fra Berlin-Tegel til Miami og 6 ugentlige afgange til Chicago, hvilket er en afgang mere end sidste år. Airberlin vil derfor i alt tilbyde 18 fly fra Berlin-Tegel til USA i den kommende vinter.

Attraktive tilbud til Karibien

Airberlin tilbyder at flyve fra Düsseldorf Curacao næste vinter. De rød-hvide fly vil afgå fra Düsseldorf tirsdag og torsdag og med De Hollandske Antiller som destination.

“airberlin er det eneste tyske flyselskab, der flyver til Curacao. Denne karibiske ø er meget populær blandt vores gæster. Düsseldorf er i øvrigt en ideel lokation med et stort oplandsområde, hvilket inkluderer Holland. Af den årsag, vil vi fortsætte med at tilbyde denne forbindelse i den kommende vintersæson”, forklarer Thomas Winkelmann.

Airberlin vil flyve fra Düsseldorf til Cancun i Mexico 3 gange ugentligt. Cuba er for tiden en populær destination blandt rejsende over hele verden. airberlin flyver til Havana og Varadero 2 gange ugentligt fra Düsseldorf og tilbyder de rejsende de bedste muligheder for returrejser. Der vil også være et ugentligt fly fra Berlin til Varadero. Airberlin vil tilbyde 5 ugentlige afgange til Den Dominikanske Republik. Der vil afgå 4 ugentlige fly til Punta Cana og der vil også være afgange til  Puerto Plata hver søndag.

Komfort ombord

Airberlin benytter flytypen Airbus A330-200 til langdistanceruter. Hvert fly har en Business Class afdeling med 19 FullFlat sæder. Gæsterne kan nyde en eksklusiv service og udvalgte førsteklasses mad- og drikkevarer. airberlin tilbyder også komfortable muligheder i Økonomiklasse: Hvert af de 46 XL sæder tillader Airberlins 20 % mere benplads – den mest generøse plads mellem hvert sæde på industriens transatlantiske fly.

Passagerer, der har booket plads i Økonomiklassen på langdistancefly med Airberlin, kan benytte Airgusto restaurant service som et alternative til almindelig catering op til 12 timer før afgang: Afhængigt af afgangslufthavnen, kan gæsterne vælge fra flere menuer fra diverse trendy restauranter i enten Berlin eller Düsseldorf. Bestilling af mad kan foretages senest 12 timer før afgang ved at benytte bookingnummeret på iFleat.com eller via den gratis iFleat app. For yderligere information, besøg da venligst airberlin.com/airgusto.

Alle forbindelser til USA og Curacao i vintersæsonen 2017/18 kan bestilles på www.airberlin.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *