Ændringer i optjening - Air Baltic

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af alexanderln, 18/8/15.

 1. alexanderln

  alexanderln Cakespade member

  Beskeder:
  2,358
  "Synes godt om" modtaget:
  5,807
  Point:
  113
  Faldt lige over denne:

  https://www.sas.dk/eurobonus/optjen-point/flyselskaber/airbaltic/

  Nu giver billetter fra ARN ikke længere points. Er der en mulig forklaring på dette?

  I øvrigt så synes jeg det er underligt man kun optjener Ekstrapoints... så er der ikke så meget fidus i det, selvom de skulle have en lækker C-klasse :)
   
 2. rasmus.emil

  rasmus.emil VIP medlem

  Beskeder:
  163
  "Synes godt om" modtaget:
  344
  Point:
  63
  airBaltic benyttede tidligere Eurobonus programmet, men siden introduktionen af deres eget Frequent Flyer program; Baltic Miles (nu PINS), er bonusindtjeningen i Eurobonus programmet stærkt reduceret og forværret, samtidig med at SAS har frasolgt sin ejerandel i selskabet. Dette skal sandsynligvis ses som forklaringen på at du kun optjener ekstrapoint.
  I det hele taget er det imponerende at ruterne i Skandinavien til Riga, giver nogen form for point og statusfordele med mulighed for at benytte lounge, Fast track, Business Check-in som rejsende med et Eurobonus Gold eller Diamond kort.

  Forklaringen på at ruten mellem ARN-RIX fremover ikke længere giver nogen point eller fordele til Eurobonus kunder, er vel en direkte konsekvens af SAS egen opstart på ruten...

  Som du selv nævner tilbyder airBaltic et imponerende Business Class produkt, på selv de korte ruter. Der findes forresten god mulighed for at prøve selskabet på en retur flyvning i C for blot 20.000 Eurobonus point. - Absolut en anbefalelsesværdigt tur... :)
   
  Senest redigeret: 18/8/15
  Ulrik, alexanderln, tbh og 2 andre "Synes godt om" dette.

Del denne side