CPH trafiktal - Marts 2016

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af jefi99, 12/4/16.

 1. jefi99

  jefi99 Titanium VIP Member

  Beskeder:
  2,282
  "Synes godt om" modtaget:
  4,782
  Point:
  113
  Antallet af rejsende steg med 11,2 procent i marts sammenlignet med samme måned i fjor. Den stærke vækst i årets første måneder fortsætter i Påske-måneden.
  Næsten 2,3 mio. mennesker rejste gennem Københavns Lufthavn i marts måned. Væksten kan især tilskrives en stærk påske, der i år ikke var spredt over flere måneder, og som mange brugte til at rejse. Den største vækst ses på de europæiske ruter, hvor der var hele 12,6 procent flere rejsende i år.

  ”De europæiske storbyer er populære blandt danske rejsende, og mange tilrejsende har også fået øjnene op for København og Danmark som rejsemål. Sammenlignet med sidste år er der flere afgange og flere sæder på mange destinationer, og der er også kommet nye muligheder til. Et større udbud af både billetter og destinationer øger væksten”, forklarer administrerende direktør, Thomas Woldbye, og fremhæver bl.a. at ungarske Wizz Air i marts begyndte sin første rute mellem CPH og Skopje og samtidig annoncerede en ny rute til Sofia i Bulgarien, der begynder til juni.

  Også indenrigstrafikken viste vækst, og fortsætter dermed tendensen fra årets første måneder. I marts steg trafikken mellem CPH og de danske provinslufthavne med 2,4 procent. Det er især mellem København og Aalborg, der er en øget indenrigstrafik:

  ”Indenrigstrafikken er meget vigtig for os. Vi er hele Danmarks lufthavn og den direkte forbindelse til resten af verden. En stærk indenrigsvækst er med til at sikre, at danske virksomheder over hele landet har let og direkte adgang til verdensmarkedet, og det er afgørende for vækst i hele Danmark, siger Thomas Woldbye.

  Den interkontinentale trafik steg med 6,7 procent i marts, og år til dato ligger den på 11,2 procent. Den samlede trafik er år til dato steget med 13,4 procent.

  trafiktal-marts2016-dk.jpg

  https://www.cph.dk/om-cph/presse/nyheder/pasken-styrker-vaksten-i-kobenhavns-lufthavn/
   
  Nicki Lolk Sørensen "Synes godt om" dette.

Del denne side